Zonnepanelen kopen in termijnen.

Wil je graag investeren in de duurzame energie van zonnepanelen, maar twijfel je nog vanwege de hoge kosten? En spreekt het huren van zonnepanelen je ook niet aan? Wij hebben de oplossing.

Zonnepanelen kopen in termijnen

Kopen in termijnen met de duurzaamheidslening van Veranderstroom

Veranderstroom biedt in samenwerking met kredietverstrekker Santander Consumer Finance de Veranderstroom duurzaamheidslening aan. Hiermee financier je jouw zonnepanelen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zo aantrekkelijk zelfs, dat deze duurzaamheidslening 36% voordeliger is dan zonnepanelen huren. Zo lukt besparen op je energierekening met zonnepanelen binnen ieder budget!

Zonnepanelen kopen in termijnen

€35,72 p.m.

Zonnepanelen
huren

€56,07 p.m.

Financieringstabel van bovenstaande berekening vind je hier.

Kopen in termijnen?

Een lening, daarbij denk je vast aan rente waardoor je duurder uit bent in vergelijking met huren. Maar bij deze lening zonder afsluitkosten is dat niet het geval. Onder de streep bespaar je namelijk tientallen euro’s per maand. Veel méér dan dat je betaalt aan rente. Daarom spreken we niet van lenen, maar kopen in termijnen. De Veranderstroom duurzaamheidslening oftewel kopen in termijnen is een veel betere keuze dan huren. Waarom?

Voordelen van zonnepanelen kopen in termijnen

  • 36% hogere besparing dan wanneer je zonnepanelen huurt

De maandelijkse kosten van de Veranderstroom duurzaamheidslening zijn 36% lager dan het maandelijkse huurbedrag van zonnepanelen.

  • Een deel van je bedrag financieren is ook mogelijk

Je kunt een deel van je lening direct betalen als je dat wilt. Dan zijn je maandelijkse kosten nog lager.

  • Aanvraag is snel geregeld

De aanvraag is makkelijk en snel geregeld. We hebben je identiteitsbewijs, een bankafschrift en loonstrook nodig (naast mogelijk aanvullende documenten). Je krijgt meteen een voorlopige beoordeling van je aanvraag. Je start de aanvraag eenvoudig door hieronder te klikken op ‘bekijk je prijs’.

  • Boetevrij aflossen

De duurzaamheidslening heeft de mogelijkheid om boetevrij afgelost te worden. Wel zo fijn, wanneer je de ruimte hebt om meer af te lossen. Je betaalt dus op je eigen tempo.

  • Verantwoord

De lening wordt getoetst en geregistreerd bij BKR, zo weet je zeker dat je verantwoord leent.

  • Vaste lage rente

De rente van de duurzaamheidslening via Santander staat vast op een bijzonder laag tarief van 3,9 % rente per jaar. Die haal je dus uit je besparing op je energierekening. En het mooiste van deze rente? Je betaalde rente komt in aanmerking voor belastingteruggave. Zie voor informatie de website van de belastingdienst voor aftrek rente bij woningverbetering.

  • Betaal over 10 jaar in termijnen af

Als je zonnepanelen huurt heb je minstens 15 jaar een contract. Bij kopen in termijnen ben je na maximaal 10 jaar klaar. Dan geniet je dus nog 20 jaar van gratis stroom.

Zonnepanelen huren of kopen in termijnen?

Waarom is zonnepanelen kopen in termijnen voordeliger dan zonnepanelen huren? We zetten de verschillen voor je op een rij. Een voorbeeld wanneer je zou kiezen voor onze zonnepanelen:

Zonnepanelen kopen in termijnen

€35,72 p.m.

Zonnepanelen
huren

€56,07 p.m.