Snel en gratis een offerte op maat voor zonnepanelen.

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Wij zijn Veranderstroom

Met de alsmaar stijgende energieprijzen is dit hét moment over te stappen op zonnepanelen. Wil je verduurzamen en geld besparen zonder teveel poespas? Voor iedereen die van zonnepanelen en eerlijke prijzen houdt is er nu Veranderstroom. 

Goeie buren actie

Bij Veranderstroom dragen we graag zo veel mogelijk bij aan een duurzamer Nederland. Daarom belonen we jou als jij ervoor zorgt dat nog meer mensen zonnepanelen van Veranderstroom nemen.

Zorg jij ervoor dat jouw buren, vrienden en familie ook gaan verduurzamen? Dan geven we bij de aanschaf van onze panelen een unieke kortingscode. Wanneer iemand daarmee zonnepanelen bij ons bestelt krijgen jullie allebei €50,- cadeau.

Voor iedere nieuwe installatie krijg jij dus ook €50,- teruggestort op je rekening. Verder zijn er geen kleine lettertjes bij deze actie van toepassing.

De actie is heel simpel: Wanneer jij zonnepanelen bij Veranderstroom aanschaft geven we je een unieke kortingscode. Die code kun jij vervolgens delen met je buren, vrienden of familie. Wanneer zij dan ook zonnepanelen bij ons aanschaffen vult je buurman, tante of vriend de code in en krijgen jullie beide €50,- op je rekening gestort. 

Je mag de kortingscode maximaal 5 keer delen. Wanneer je de kortingscode voor het eerst gebruikt vragen we je om je rekeningnummer toe te voegen in je account, dat doe je onderaan in je overzicht bij wijzig gegevens.

Door jouw ervaring en de kortingscode te delen help jij meer Nederlanders veel geld te besparen op de energierekening en worden we met z’n allen steeds duurzamer. 

Heb je al zonnepanelen besteld, dan vind je de status van je aanvraag in je overzicht. Zodra de bestelling klaar is staat daar ook je kortingscode.

Hierom kiezen mensen voor zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Alles over zonnepanelen

Wat leveren solar panelen je nu eigenlijk op? Moet je wekelijks het dak op om ze te poetsen en wat gebeurt er precies tijdens een installatie? We leggen het je allemaal graag uit.

Transparant en duidelijk hebben jullie helemaal waar gemaakt. Alles is keurig geïnstalleerd. Fijn dat het ook gewoon kan bij zo’n scherpe prijs."

- Cor

Dit is wat je moet weten over zonnepanelen

In onze blog vertellen we je alle ins- en outs die je moet weten over zonnepanelen. Van omvormers tot aan salderingsregelingen. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.