Zo werken wij

Zonnepanelen zijn niet alleen een duurzame manier om energie op te wekken. Zonne-energie is ook nog eens hartstikke voordelig. Door energie op te wekken vanaf je eigen dak bespaar je iedere maand flink op je energierekening.

Zo maak je zowel moeder aarde als je portemonnee blij. Win-win dus! Omdat het kopen van zonnepanelen een investering is, kun je bij Veranderstroom ook gebruik maken van zonnepanelen kopen in termijnen. Hier lees je hoe wij werken.

5 redenen om voor Veranderstroom te kiezen

12 jaar garantie op de installatie

Transparant en eerlijk in wat we doen.

Advies van experts. 

Begrijpelijke taal zodat jij weet wat je krijgt.

Betaalbare prijs voor A-merk panelen. 

Zoals beloofd, houden we het simpel.

Offerte aanvragen
Wanneer je een offerte aanvraagt checken wij eerst op afstand op jouw dak geschikt is voor besparen met zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan onze dak designers aan de slag met het tekenen van een legplan. Daarna kun je de prijs claimen. Je ontvangt van ons een email ter bevestiging en we maken een mooi overzicht voor je. Daarin kun je altijd je offerte terug vinden en de status van je aanvraag zien. Je zit nog nergens aan vast.

Controleren dak en bevestigen installatie
Wanneer jij je prijs hebt geclaimd gaan wij voor je aan de slag. Er komt een schouwer bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verrassingen te staan.

Installatie en inzicht
Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren en geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.

Genieten
Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige dat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.

Hoe werkt het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom?

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Heel simpel. Wij willen dat iedereen kan verduurzamen en daarom kiezen wij ervoor om eerlijke marges te rekenen. Waar onze concurrenten het onderste uit de kan proberen te halen kiezen wij als Veranderstroom ervoor om genoegen te nemen met wat minder.

Daarnaast hebben wij geen groot verkoopteam dat we moeten betalen. Wij geloven dat mensen vanzelf wel bij ons terecht komen, vanwege het sterke product en de mooie klant ervaringen.

Dit komt allemaal ten goede van de prijs, want bij Veranderstroom kom je honderden euro’s goedkoper uit dan bij de meeste andere partijen.

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Veranderstroom kiest, heb je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Veranderstroom werkt door heel Nederland met een netwerk van eigen teams. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou in de buurt.

Wat gebeurt er bij aanvragen van offerte?

Jij ontvangt zodra je een offerte aanvraagt binnen een dag een legplan. Dit legplan laat zien hoe de zonnepanelen op jouw dak komen te liggen. Daarbij houden we rekening met de meest gunstige ligging voor maximaal rendement. Vervolgens nemen we contact met je op om je dak te bekijken. De installateur zal tijdens deze afspraak checken of je huis voldoet aan alle eisen.

Zo zijn wij en jij 100% zeker dat jij het meeste rendement krijgt. Heb je specifieke wensen, dan denken we daar uiteraard in mee. En wees gerust. Je hoeft niet te betalen tot de panelen op je dak liggen en kunt tot op de dag van installatie annuleren.

Kies jij ook voor zonnepanelen van Veranderstroom?

Verduurzamen én besparen.

Het is echt mogelijk: verduurzamen en geld besparen zonder teveel gedoe. Vraag een offerte aan, dan checken wij je dak op afstand. Als je dak geschikt is voor zonnepanelen berekenen we de kosten en besparing voor je. Je zit nergens aan vast. Word ook een duurzame energie-opwekker!

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!