Bekijk direct wat jij bespaart met onze zonnepanelen.

Wij zijn Veranderstroom

Wil je verduurzamen en geld besparen zonder teveel poespas? Voor iedereen die van zonnepanelen en eerlijke prijzen houdt is er nu Veranderstroom.

Veranderstroom benadert de markt van zonnepanelen net wat anders. We rekenen geen onnodige kosten, geven de langste garanties en bij ons weet je wie er achter de organisatie zitten. Danny en Rinus namelijk en natuurlijk al onze professionele installateurs en medewerkers. 

Jij weet altijd bij wie je moet je zijn als je vragen hebt. Je dak kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Dus waar wacht je nog op? Vraag een offerte aan, dan vertellen wij je wat de zonnepanelen en installatie gaat kosten. En wat jij daarmee gaat besparen. 

Hierom kiezen mensen voor zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Hoe wil jij je
zonnepanelen aanschaffen?

Zonnepanelen kopen

Wanneer jij klaar bent om te investeren is zonnepanelen kopen de slimste optie. Doordat de panelen van jou zijn verdien je na een paar jaar je investering al terug. En wek je zo goed als gratis stroom op met zonnecellen. Doordat wij de btw-teruggave gratis voor je doen kan je ook nog eens ~21% terugkrijgen. 

Zonnepanelen huren

Wil je niet financieel investeren maar wel besparen op je energierekening? Dan kun je zonnepanelen huren. Het enige wat jij nodig hebt is een dak waar wij de pv panelen op mogen plaatsen. Bij ons staat de afgesproken huurprijs vast zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En als je de panelen later toch wilt kopen krijg je van ons een dikke aanschafkorting.

Zonnepanelen kopen in termijnen

Zonnepanelen per maand afbetalen? Dat kan met de Veranderstroom duurzaamheidslening. Je prijs per maand ligt 36% lager dan wanneer je zonnepanelen huurt. De panelen worden van jou dus je woningwaarde stijgt. En je krijgt BTW terug. Slimmer dan huren dus. Bekijk de Veranderstroom duurzaamheidslening of bel 085-2030970 voor meer info.

Transparant en duidelijk hebben jullie helemaal waar gemaakt. Alles is keurig geïnstalleerd. Fijn dat het ook gewoon kan bij zo’n scherpe prijs."

- Cor

Transparant en duidelijk hebben jullie helemaal waar gemaakt. Alles is keurig geïnstalleerd. Fijn dat het ook gewoon kan bij zo’n scherpe prijs."

- Cor

Alles over zonnepanelen

Wat leveren solar panelen je nu eigenlijk op? Moet je wekelijks het dak op om ze te poetsen en wat gebeurt er precies tijdens een installatie? We leggen het je allemaal graag uit.

Verduurzamen én besparen.

Het is echt mogelijk: verduurzamen en geld besparen zonder teveel gedoe. Vraag een offerte aan, dan checken wij je dak op afstand. Als je dak geschikt is voor zonnepanelen berekenen we de kosten en besparing voor je. Je zit nergens aan vast. Word ook een duurzame energie-opwekker!

Ontdek in 10 seconden jouw besparing.

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.