Zonnepanelen in Alkmaar

We zien steeds meer zonnepanelen in Alkmaar. Steeds meer inwoners van de kaasstad stappen over op duurzame energie en besparen tegelijkertijd veel geld. Al bijna 4.000 koopwoningen in Alkmaar hebben zonnepanelen. Daar is de gemeente heel erg blij mee. Gemeente Alkmaar wil namelijk in 2050 volledig klimaatneutraal zijn. Ze zitten dan ook niet stil en richten verschillende initiatieven op om Alkmaar verder te verduurzamen.

zonnepanelen in Alkmaar

Duurzame initiatieven in Alkmaar

Er gebeurt veel in Alkmaar. Zo is de stad onderdeel van project POCITYF, een Europees project om historischer steden te verduurzamen. Ook werken zij aan de warmtevisie om zoveel mogelijk woningen aardgasvrij te maken en streven zij naar het opwekken van meer duurzame energie door bijvoorbeeld meer zonnepanelen in Alkmaar te plaatsen. Zo hoopt de gemeente in 2050 aardgasvrij te zijn.

Subsidies voor zonnepanelen in Alkmaar

Helaas is er voor woningeigenaren geen subsidie beschikbaar voor zonnepanelen in Alkmaar. VvE’s kunnen wel gebruikmaken van de Subsidie Coöperatieve Energieproductie. Hoewel woningeigenaren geen subsidie krijgen zijn er wel verschillende voordelige leningen waar zij gebruik van kunnen maken. Op deze manier kunnen inwoners van Alkmaar tegen een voordelige rente geld lenen voor het plaatsen van zonnepanelen. Die investering verdien je zo terug! Kijk voor informatie over de mogelijkheden bij het Regionaal Energieloket.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Alkmaar? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.164 zonuren in een jaar kun je in Alkmaar heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Alkmaar kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Zonnepanelen huren is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van het hele proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen in Alkmaar betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. Bovendien willen we je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Check of jouw dak in Alkmaar geschikt is voor zonnepanelen met de gratis dakcheck. Daarmee zie binnen 10 seconden hoeveel zonnepanelen je kan plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De dakcheck is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.