Zonnepanelen in Amstelveen

Het plaatsen van zonnepanelen in Amstelveen wordt steeds populairder. De gemeente Amstelveen wil in 2040 volledig energieneutraal zijn. Amstelveen zit niet stil op het gebied van duurzaamheid, maar werkt hard om hun doel te bereiken. Dat is nodig, want in 2020 kwam 96 procent van de elektriciteit in Amstelveen nog niet van een duurzame energiebron. Gelukkig zijn er inmiddels verschillende initiatieven opgezet om hier verandering in te brengen.

zonnepanelen in Amstelveen

Zonnepanelenactie in Amstelveen

Eén van de initiatieven om meer zonnepanelen in Amstelveen te krijgen is de zonnepanelenactie. Woningeigenaren in Amstelveen konden deelnemen aan deze actie. Door de aankoop van zonnepanelen te bundelen konden bewoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs. Om deze manier werd de aanschaf van zonnepanelen in Amstelveen toegankelijker gemaakt.

Financiering van zonnepanelen in Amstelveen

Particulieren die zonnepanelen in Amstelveen willen plaatsen, kunnen terecht bij het Energieloket voor alle informatie over het verduurzamen van woningen en de financiële ondersteuning die eventueel beschikbaar is. Ook kunnen zij gebruik maken van de <a href=”https://www.energiebespaarlening.nl” target=”_blank”>Energiebespaarlening, waarmee tegen een voordelige rente geld kan worden geleend voor energiebesparende maatregelen aan de woning, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Amstelveen? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.164 zonuren in een jaar kun je in Amstelveen heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Amstelveen kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Zonnepanelen huren is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van het hele proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. Bovendien willen we je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Check of jouw dak in Amstelveen geschikt is voor zonnepanelen met de gratis dakcheck. Daarmee zie binnen 10 seconden hoeveel zonnepanelen je kan plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De dakcheck is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.