Zonnepanelen in Amstelveen

De stad Amstelveen zet volop in op verduurzaming en het promoten van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen. Er worden verschillende initiatieven ontplooid om inwoners te stimuleren om over te stappen op zonnepanelen en zo bij te dragen aan een meer duurzame toekomst.

Een van de belangrijkste initiatieven is het project ‘Zon op Amstelveen’, waarbij de gemeente in samenwerking met lokale bedrijven en energiecoöperaties verschillende gemeenschappelijke zonnepanelenprojecten opzet. Hierbij kunnen inwoners gezamenlijk investeren in zonnepanelen om zo de kosten delen. Dit maakt het ook voor mensen met een kleinere portemonnee toegankelijk om op duurzame energie over te stappen.

Daarnaast worden er ook andere initiatieven ontplooid, zoals het verduurzamen van openbare gebouwen en het stimuleren van bedrijven en organisaties om duurzamer te werken. Het is de ambitie van de gemeente om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Dit doel kan alleen bereikt worden als iedereen zijn steentje bijdraagt en zich inzet voor verduurzaming.

Al met al is de stad Amstelveen druk bezig om de omslag naar duurzame energie te maken en zonnepanelen spelen hierin een belangrijke rol. Met deze initiatieven hoopt de gemeente haar inwoners te stimuleren om duurzamer te leven en bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

zonnepanelen in Amstelveen

Zonnepanelenactie in Amstelveen

Eén van de initiatieven om meer zonnepanelen in Amstelveen te krijgen is de zonnepanelenactie. Woningeigenaren in Amstelveen konden deelnemen aan deze actie. Door de aankoop van zonnepanelen te bundelen konden bewoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs. Om deze manier werd de aanschaf van zonnepanelen in Amstelveen toegankelijker gemaakt.

Financiering van zonnepanelen in Amstelveen

Voor particulieren die in Amstelveen zonnepanelen willen installeren, biedt het Energieloket alle informatie over het verduurzamen van woningen en financiële ondersteuningsmogelijkheden. De energie bespaarlening, waarmee voordelig geld geleend kan worden voor het plaatsen van zonnepanelen, is één van deze opties.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Bij Veranderstroom worden zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk gemaakt. Of je nu in Amstelveen woont en daar zonnepanelen wilt kopen of ervoor kiest om gebruik te maken van de Groen Lenen duurzame lening, beide opties bieden rendement. Maar als je in staat bent om zonnepanelen te kopen, is dit de meest voordelige optie. Zo draag je bij aan een duurzamer milieu én bespaar je flink op je uitgaven. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen, wat betekent dat je snelle service kunt verwachten bij de installatie van jouw zonnepanelen. Onze unieke garanties zijn zelfs tot wel 25 jaar geldig!

Zonnepanelen kopen

Het zelf kopen van zonnepanelen is de meest rendabele optie met hoog rendement. Binnen enkele jaren verdien je je investering terug en wek je gratis zonne-energie op. Veranderstroom helpt zelfs gratis met de aanvraag van de btw-teruggave, wat neerkomt op 21% van de aanschafprijs.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Ook in Amstelveen is Groen Lenen bij Veranderstroom mogelijk, wat ook aantrekkelijk rendement biedt. Deze persoonlijke lening, zonder notaris tussenkomst, bespaart dure kosten en biedt belastingteruggave. Met een looptijd van 10 jaar blijft het maandbedrag laag en betaalbaar. Groen Lenen is voor duurzame woonoplossingen en een verantwoorde financiering van zonnepanelen bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Zonnepanelen bieden de mogelijkheid om eigen elektriciteit op te wekken en niet meer afhankelijk te zijn van een energieleverancier. Met de zelf opgewekte schone energie verdien je snel je geld terug en help je klimaatverandering tegen te gaan, samen met vele andere Amstelveeners.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!