Zonnepanelen in Apeldoorn

Er zijn al veel daken met zonnepanelen in Apeldoorn te vinden. Al ruim een kwart van de woningeigenaren in Apeldoorn maakt gebruik van zonnepanelen als vorm van duurzame energie. Slim, want met zonnepanelen kun je veel geld besparen en help je het milieu een handje. De gemeente Apeldoorn wil in 2050 volledig energieneutraal zijn. Dit betekent dat de gemeente dan evenveel energie opwekt als verbruikt. Dit doel wil de gemeente bereiken door aan de ene kant energie te besparen en aan de andere kant meer duurzame energie, zoals zonne- en windenergie op te wekken.

Veranderstroom geeft je advies en plaatst zonnepanelen op je dak in Apeldoorn. Hieronder vertellen we temeer over zonnepanelen in Apeldoorn Ook kun je geheel gratis een vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

zonnepanelen in Apeldoorn

Regionale Energiestrategie

De gemeente Apeldoorn is van plan de overstap naar meer duurzame energie grootschalig aan te pakken. In de periode 2019-2021 wordt een Regionale Energiestrategie opgesteld. Dit is een regionaal plan voor duurzame energie. In dit plan komt onder andere te staan waar meer windmolens en zonnepanelen in Apeldoorn kunnen komen te staan om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelstellingen.

Subsidies voor zonnepanelen

Om inwoners van Apeldoorn te motiveren over te stappen op zonnepanelen als energiebron was er tot enkele jaren geleden een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen in Apeldoorn. Zonnepanelen werden zo populair dat het subsidiepotje al snel leeg was. Gelukkig kunnen inwoners van Apeldoorn nog wel gebruik maken van de Energiebespaarlening. Deze voordelige lening kan worden gebruikt voor duurzame aanpassingen aan je woning. Woningeigenaren kunnen tot 25.000 euro lenen tegen een vaste, voordelige rente.

Bij Veranderstroom heb je ook de mogelijkheid om zonnepanelen huren of kopen in termijnen.

Zonnepanelen in Apeldoorn kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook je portemonnee een handje. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, kun je enorm besparen op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Apeldoorn kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Apeldoorn en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we dat er nog meer zonnepanelen in Apeldoorn worden geplaatst.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan en wij checken het voor je. Je ziet dan meteen hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs. Bel naar 0552051003 of vraag via de knop hieronder de offerte aan.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.