Zonnepanelen in Bergen op Zoom

Er ontstaan steeds meer duurzame projecten in Bergen op Zoom. Op het platform Duurzaam Bergen op Zoom komen alle projecten van zogenoemde Duurzame Doeners samen. Samen steeds duurzamer. Dat is het doel. Om dat te bereiken moet energie bespaard worden en duurzame energie worden opgewekt. Gelukkig komen er steeds meer zonnepanelen in Bergen op Zoom.

Veranderstroom geeft je advies en plaatst zonnepanelen bij jou op je dak. Hieronder vertellen we je alles over zonnepanelen in Bergen op Zoom. Heb je nog vragen? Bel gerust! Of vraag geheel vrijblijvend de offerte aan.

zonnepanelen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom in cijfers

Het aantal woningen met zonnepanelen in Bergen op Zoom is de afgelopen jaren flink toegenomen. In 2012 hadden 772 woningen zonnepanelen op hun dak. In 2019 waren dat er al 4.682. Een flinke stijging! En dat aantal blijft toenemen. Alle deze zonnepanelen wekken ieder jaar maar liefst 12.415 kW energie op.

Draaiende zonnepanelen in Bergen op Zoom

Leuk om te weten: er bestaat een draaiend zonnepaneleneiland in Bergen op Zoom. Het eiland ligt in de blusvijver van chemiebedrijf SABIC en is een van de eerste in Europa. Doordat het eiland draait, staan de panelen altijd in de richting van de zon, waardoor ze optimaal energie opwekken.

Zonnepanelen op jouw dak in Bergen op Zoom

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Bergen op Zoom? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Bergen op Zoom kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Waarom zonnepanelen van Veranderstroom?

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Vraag de offerte aan!

Bergen op Zoom is een zeer geschikte gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Bergen op Zoom? Vraag een offerte aan! Je ziet dan gelijk hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.