Zonnepanelen in Beuningen

De gemeente Beuningen doet er veel aan om een groenere en duurzame gemeente te creëren. Zo stellen ze ieder jaar een geld bedrag vrij voor de vergroening van de gemeente, plaatsen ze een windpark binnen de gemeente en moedigen ze de inwoners van Beuningen aan om ook zelf hun huis te verduurzamen.

Zonnepanelen worden in Beuningen dan ook steeds populairder. Met de steeds stijgende energieprijzen is dit hét moment om over te stappen op zonnepanelen. Met de zonnepanelen van Veranderstroom help je Beuningen verduurzamen en bespaar je geld zonder te veel poespas. Veranderstroom is een leverancier uit jouw regio en adviseert en plaatst zonnepanelen in heel Beuningen.

Stijgende energieprijzen

Vergunning of regels voor zonnepanelen in Beuningen

Voor het plaatsen van zonnepanelen in de regio Beuningen is meestal geen vergunning nodig. Wanneer jouw woning onderdeel is van een beschermd stadsgezicht of een monumentaal pand, kunnen er wel regels zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor de zekerheid kun je de vergunningscheck van het Omgevingsloket doen. Door een paar korte vragen te beantwoorden, zie je binnen 5 minuten of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw dak.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom maakt gebruik van vernieuwende technologie om zonnepanelen voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Ons bedrijf biedt zonnepanelen aan in Beuningen en daarnaast kun je ook kiezen voor de duurzame lening: Groen Lenen. Beide opties bieden een aantrekkelijk rendement voor jou als klant. Als je ervoor kiest om zonnepanelen te kopen, dan is dat de meest voordelige optie, omdat je zo flink kunt besparen op jouw energiekosten. Bovendien draag je zo zelf bij aan een duurzame samenleving. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen, en daardoor kunnen we snelle service bieden bij jouw woning. Bovendien hebben wij de unieke garantie dat onze service tot 25 jaar geldig is.

Zonnepanelen kopen

Als je besluit om zelf zonnepanelen aan te schaffen, dan is dat de meest voordelige optie en heb je het hoogste rendement. Binnen een paar jaar verdien je de investering terug en wek je gratis zonne-energie op. Bovendien helpen we bij Veranderstroom je gratis bij het aanvragen van jouw btw-teruggave, zodat je ook nog eens 21% van jouw aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Ook kun je met Veranderstroom in Beuningen kiezen voor Groen Lenen. Met deze persoonlijke lening kun je duurzame woonoplossingen financieren zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente. Je bespaart hierdoor kosten en geniet van een maximale looptijd van 10 jaar. De betaalde rente voor de lening komt ook nog eens in aanmerking voor belastingteruggave. Groen Lenen is dus een prima lening voor financiering van jouw zonnepanelen bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen kun je onafhankelijk worden van een energieleverancier. Dit kan een groot verschil maken aangezien de prijzen voor de energieleverancier vaak hoog oplopen. Binnen korte tijd verdien je dus nog sneller jouw geïnvesteerde geld terug. De energie die opgewekt wordt met behulp van zonnepanelen is schoon en er komt geen CO2 vrij. Hiermee draag je bij aan de bestrijding van klimaatverandering, samen met vele andere bewoners van Beuningen.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
zonnepanelen in heerhugowaard

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!