Zonnepanelen in Breda

Er komen steeds meer zonnepanelen in Breda. Dat is ook niet gek, want de Brabantse gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Breda wil in 2044 enkel nog duurzame energie gebruiken. Aardgas wordt dan niet meer gebruikt voor warm water, verwarming of om te koken. Dit gebeurt allemaal met duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie. Een mooi streven! De gemeente moedigt niet alleen inwoners aan te verduurzamen, maar doet ook zelf mee. Bijvoorbeeld door middel van vuilniswagens die op waterstof rijden.

Wil jij ook meedoen? Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen op jouw dak in Breda. Hieronder lees je meer over zonnepanelen in Breda en over Veranderstroom. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust op 0762050126.

zonnepanelen in Breda

Informatie over zonnepanelen in Breda: Solar Infopunt

Ondanks dat er al veel zonnepanalen in Breda zijn, is er zeker nog ruimte voor verbetering. Op veel van de geschikte daken in Breda liggen namelijk nog geen zonnepanelen. Om inwoners aan te moedigen over te stappen op deze duurzame vorm van energie en om hen goed te informeren, heeft de gemeente Breda het Solar Infopunt in stadskantoor Breda in leven geroepen. Bewoners kunnen hier terecht voor informatie over zonne-energie. Daarnaast kunnen inwoners van Breda gebruik maken van de Solarscan, waarmee ze kunnen zien of hun dak geschikt is voor zonnepanelen.

Subsidies en leningen

Inwoners kunnen gebruik maken van de Energiebespaarlening. Deze lening kunnen zij gebruiken voor duurzame aanpassingen aan hun huis, zoals zonnepanelen. Inwoners kunnen tot maximaal 25.000 euro lenen tegen een voordelige vaststaande rente. Zo worden de zonnepanelen van Veranderstroom in Breda nog voordeliger.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.