Zonnepanelen in Breda

Er komen steeds meer zonnepanelen in Breda. Dat is ook niet gek, want de Brabantse gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Breda wil in 2044 enkel nog duurzame energie gebruiken. Aardgas wordt dan niet meer gebruikt voor warm water, verwarming of om te koken. Dit gebeurt allemaal met duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie. Een mooi streven! De gemeente moedigt niet alleen inwoners aan te verduurzamen, maar doet ook zelf mee. Bijvoorbeeld door middel van vuilniswagens die op waterstof rijden.

Wil jij ook meedoen? Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen op jouw dak in Breda. Hieronder lees je meer over zonnepanelen in Breda en over Veranderstroom. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Bel ons gerust op 0762050126.

zonnepanelen in Breda

Informatie over zonnepanelen in Breda: Solar Infopunt

Ondanks dat er al veel zonnepanalen in Breda zijn, is er zeker nog ruimte voor verbetering. Op veel van de geschikte daken in Breda liggen namelijk nog geen zonnepanelen. Om inwoners aan te moedigen over te stappen op deze duurzame vorm van energie en om hen goed te informeren, heeft de gemeente Breda het Solar Infopunt in stadskantoor Breda in leven geroepen. Bewoners kunnen hier terecht voor informatie over zonne-energie. Daarnaast kunnen inwoners van Breda gebruik maken van de Solarscan, waarmee ze kunnen zien of hun dak geschikt is voor zonnepanelen.

Subsidies en leningen

Inwoners kunnen gebruik maken van de Energiebespaarlening. Deze lening kunnen zij gebruiken voor duurzame aanpassingen aan hun huis, zoals zonnepanelen. Inwoners kunnen tot maximaal 25.000 euro lenen tegen een voordelige vaststaande rente. Zo worden de zonnepanelen van Veranderstroom in Breda nog voordeliger.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Breda? Veranderstroom wil zonnepanelen in Breda voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.141 zonuren in een jaar kun je in Breda heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Breda kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen koopt, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel geld op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent van iedere stap in het proces op de hoogte.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Wil jij ook zonnepanelen in Breda? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte aan. We checken dan voor je hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen, wat de prijs is en hoeveel je kunt gaan besparen. We houden hierbij rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De dakcheck is natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel ons op 0102610419 of klik op de knop hieronder.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.