Zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel

We zien steeds meer zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel. Dat is ook niet zo gek, want met zonnepanelen draag je een steentje bij aan een beter milieu en kun je ook nog eens heel veel geld besparen. Je wekt namelijk je eigen stroom op, waardoor je energierekening flink kan dalen.

Heb jij al zonnepanelen op je dak? Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel. Hieronder lees je meer hierover. Met vragen mag je ons uiteraard altijd bellen.

zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den Ijssel in cijfers

Het aantal zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. In 2012 waren er nog maar 139 zonnepaneelinstallaties in Capelle aan den Ijssel. In 2018 was dat aantal gestegen naar 1060 en in 2019 waren dat er 2027. Het aantal zonnepanelen werd in slechts een jaar dus bijna verdubbeld! Heb jij ze al?

Subsidies voor zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel

Er zijn geen subsidies meer beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de nationale Energiebespaarlening. Hiermee kunnen woningeigenaren tegen een voordelige rente geld lenen om energiebesparende maatregelen aan hun woning te treffen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Bovendien kun je de 21% btw van je zonnepanelen terugvragen. Veranderstroom helpt je bij de aanvraag.

Zonnepanelen kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook je portemonnee een handje. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, kun je enorm besparen op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Capelle aan den Ijssel en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we dat er nog meer zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel worden geplaatst.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan. Op de offerte zie je hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs. De offerte is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Bel ons of vraag de offerte aan via de knop hieronder!

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.