Zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel

We zien steeds meer zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel. Dat is ook niet zo gek, want met zonnepanelen draag je een steentje bij aan een beter milieu en kun je ook nog eens heel veel geld besparen. Je wekt namelijk je eigen stroom op, waardoor je energierekening flink kan dalen.

Heb jij al zonnepanelen op je dak? Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel. Hieronder lees je meer hierover. Met vragen mag je ons uiteraard altijd bellen.

zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den Ijssel in cijfers

Het aantal zonnepanelen in Capelle aan den IJssel is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. In 2012 waren er nog maar 139 zonnepaneelinstallaties in Capelle aan den IJssel. In 2018 was dat aantal gestegen naar 1060 en in 2019 waren dat er 2027. Het aantal zonnepanelen werd in slechts een jaar dus bijna verdubbeld! Heb jij ze al?

Subsidies voor zonnepanelen in Capelle aan den Ijssel

Er zijn geen subsidies meer beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Capelle aan den IJssel. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de nationale Energie bespaarlening. Hiermee kunnen woningeigenaren tegen een voordelige rente geld lenen om energiebesparende maatregelen aan hun woning te treffen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Bovendien kun je de 21% btw van je zonnepanelen terugvragen. Veranderstroom helpt je bij de aanvraag.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Bij Veranderstroom zijn zonnepanelen nu voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. In Capelle aan den IJsel kun je zonnepanelen kopen of meedoen via Groen Lenen, de duurzame lening. Beide opties zorgen voor rendement, maar zelf panelen kopen is het voordeligst. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving én bespaar je flink op kosten. Veranderstroom biedt snelle service bij jou thuis en unieke garanties die wel 25 jaar geldig zijn.

Zonnepanelen kopen

Door zelf zonnepanelen te kopen, geniet je niet alleen van het hoogste rendement, maar verdien je ook binnen enkele jaren jouw investering terug en wek je gratis zonne-energie op. Veranderstroom helpt je bovendien gratis met de btw-teruggave van 21% van jouw aanschafprijs.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Ook kun je in Capelle aan den IJsel kiezen voor Groen Lenen bij Veranderstroom, een persoonlijke lening zonder notaris en met lage rente. Dit is de ideale lening voor duurzame woonoplossingen, waarbij je bespaart op dure taxatie- en notariskosten en afsluitkosten. Met een maximale looptijd van 10 jaar blijft het maandbedrag betaalbaar. De betaalde rente komt bovendien in aanmerking voor belastingteruggave.

Waarom zonnepanelen

Zonnepanelen bieden vele voordelen, zoals het opwekken van eigen elektriciteit, onafhankelijkheid van energieleveranciers en het tegengaan van klimaatverandering. Met zonnepanelen van Veranderstroom draag je dus niet alleen een steentje bij aan een duurzame samenleving, maar bespaar je ook flink op kosten.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!