Zonnepanelen in Delft

De gemeente Delft heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Net als veel andere gemeentes in Nederland streven zij ernaar in 2050 energieneutraal te zijn. De gemeente Delft moedigt inwoners dan ook aan over te stappen op duurzame vormen van energie. Niet zo gek dus dat zonnepanelen in Delft steeds populairder worden. De TU Delft lanceerde zelfs een app waarmee bewoners de opbrengst van zonnepanelen kunnen berekenen.

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak? Veranderstroom plaatst zonnepanelen bij jou in Delft. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Delft en over de zonnepanelen van Veranderstroom. Voor meer informatie kun je ons bellen op 0152040129

Besparen met zonnepanelen in Delft

Subsidies voor zonnepanelen in Delft

De gemeente Delft biedt geen subsidies aan het voor het plaatsen van zonnepanelen in Delft. Wel maken zij het mogelijk om tegen aantrekkelijke rente een lening af te sluiten. De lening energiebesparing fonds vraag je gemakkelijk online aan. Particulieren kunnen tussen de 1.500 en 10.000 euro lenen. De rente van de lening ligt 4% lager dan de 10-jaarsmarktrente. Bovendien is het mogelijk om je btw terug te vragen wanneer je zonnepanelen in Delft koopt. Bij Veranderstroom regelen we dit geheel gratis voor je. Zo bespaart je 21% op de aanschafprijs van je zonnepanelen.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom heeft als doel om zonnepanelen betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Als jij in Delft woont, kun je gemakkelijk bij Veranderstroom zonnepanelen kopen of afnemen met behulp van Groen Lenen. Beide opties zorgen ervoor dat je rendement behaalt, waarbij het kopen van zonnepanelen de voordeligste keuze is. Door voor zonne-energie te kiezen, draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar bespaar je ook nog eens flink wat geld. Veranderstroom bevindt zich in Nijmegen en biedt snelle service bij jouw woning en unieke garanties tot 25 jaar geldig.

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen is de voordeligste optie voor jou, omdat je binnen enkele jaren jouw investering terugverdient en daarna gratis zonne-energie opwekt. Veranderstroom helpt jou daarnaast gratis met de aanvraag van btw-teruggave, waardoor je maar liefst 21% van jouw aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Daarnaast biedt Veranderstroom in Delft de mogelijkheid om via Groen Lenen te investeren in zonnepanelen. Dit type lening sluit je af zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente, waardoor je dure kosten bespaart. Bovendien betaal je geen afsluitkosten en blijft het maandbedrag gedurende de maximale looptijd van 10 jaar betaalbaar. Ook de rente die je betaalt voor deze lening komt in aanmerking voor Belastingteruggave. Groen Lenen is zodoende een uitkomst voor iedereen die op een verantwoorde en voordelige manier zonnepanelen wil financieren.

Waarom zonnepanelen

Het opwekken van jouw eigen elektriciteit met zonnepanelen betekent dat je niet meer afhankelijk bent van energieleveranciers. Dit is belangrijk omdat de energieprijzen hoog kunnen oplopen. Met de schone energie die jouw zonnepanelen opwekken, draag je tevens bij aan het tegengaan van klimaatverandering – en dat samen met andere bewuste Delftenaren!

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Delftse grachten

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!