Zonnepanelen in Den Bosch

Den Bosch, de gezellige stad die we kennen van de Bossche Bol en carnaval, streeft ook nog eens hard naar een duurzamere maatschappij. In 2050 wil de stad klimaatneutraal zijn. Om dit doel te bereiken stapt den Bosch steeds meer over op duurzame vormen van energie, zoals zonne- en windenergie. Het aantal zonnepanelen in Den Bosch neemt dan ook steeds verder toe.

Help jij een handje mee om nog meer schone energie op te wekken in Den Bosch? Veranderstroom plaatst zonnepanelen op jouw dak ik Den Bosch. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Den Bosch. Heb je toch nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen in den Bosch

Regelingen voor zonnepanelen in Den Bosch

De gemeente kent verschillend regelingen om de aanschaf van zonnepanelen in Den Bosch aan te moedigen. Zo krijgen inwoners van Den Bosch korting op een adviesgesprek aan huis. Tijdens het adviesgesprek krijgen woningeigenaren informatie over welke energiebesparende maatregelen interessant voor hen zijn. Ook kunnen zij gebruik maken van de Energiebespaarlening. Deze lening kunnen zij tegen voordelige rente afsluiten om energiebesparende maatregelen aan hun woning te financieren. Op deze manier hoopt de gemeente Den Bosch dat in 2050 alle geschikte daken in de stad zonnepanelen hebben.

Kies jij ook voor zonnepanelen in Den Bosch?

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Den Bosch? Veranderstroom wil zonnepanelen in Den Bosch voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Den Bosch kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Den Bosch is een zeer geschikte stad voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is vaak veel ruimte om de zonnepanelen op een gunstige plek te plaatsen. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan! Je ziet dan gelijk hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Bel ons op 0732051004 of klik op de knop hieronder om direct een offerte aan te vragen.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.