Zonnepanelen in Den Bosch

Den Bosch, de gezellige stad die we kennen van de Bossche Bol en carnaval, streeft ook nog eens hard naar een duurzamere maatschappij. In 2050 wil de stad klimaatneutraal zijn. Om dit doel te bereiken stapt den Bosch steeds meer over op duurzame vormen van energie, zoals zonne- en windenergie. Het aantal zonnepanelen in Den Bosch neemt dan ook steeds verder toe.

Help jij een handje mee om nog meer schone energie op te wekken in Den Bosch? Veranderstroom plaatst zonnepanelen op jouw dak ik Den Bosch. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Den Bosch. Heb je toch nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen in den Bosch

Regelingen voor zonnepanelen in Den Bosch

De gemeente kent verschillend regelingen om de aanschaf van zonnepanelen in Den Bosch aan te moedigen. Zo krijgen inwoners van Den Bosch korting op een adviesgesprek aan huis. Tijdens het adviesgesprek krijgen woningeigenaren informatie over welke energiebesparende maatregelen interessant voor hen zijn. Ook kunnen zij gebruik maken van de Energie bespaarlening. Deze lening kunnen zij tegen voordelige rente afsluiten om energiebesparende maatregelen aan hun woning te financieren. Op deze manier hoopt de gemeente Den Bosch dat in 2050 alle geschikte daken in de stad zonnepanelen hebben.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom zorgt ervoor dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn. In Den Bosch kan je zonnepanelen kopen of afnemen via de duurzame lening, Groen Lenen. Beide opties zorgen voor rendement, maar kopen is de voordeligste. Hiermee draag je bij aan een duurzame samenleving en bespaar je flink geld. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen en biedt snelle service bij jouw woning. Bovendien hebben zij unieke garanties tot 25 jaar.

Zonnepanelen kopen

Zelf zonnepanelen kopen is de meest voordelige optie met het hoogste rendement. Binnen enkele jaren verdien je jouw investering terug en wek je gratis zonne- energie op. Veranderstroom helpt je gratis met de aanvraag van jouw btw-teruggave, wat betekent dat je 21% van je aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Groen Lenen bij Veranderstroom is ook een optie die zorgt voor rendement. Het is een persoonlijke lening zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente. Hiermee bespaar je dure taxatie- en notariskosten en betaal je geen afsluitkosten. Met een maximale looptijd van 10 jaar en lage maandbedragen blijft het betaalbaar. En de betaalde rente voor de lening komt in aanmerking voor Belastingteruggave. Groen Lenen is een lening voor alle duurzame woonoplossingen, waardoor je verantwoord jouw zonnepanelen kan financieren bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat je je eigen elektriciteit opwekt en niet meer afhankelijk bent van een energieleverancier. Met de stijgende prijzen bij energieleveranciers verdien je nu extra snel je geld terug. Bovendien is de energie die opgewekt wordt schoon, zonder CO2-uitstoot. Zo help je samen met andere Den Bosschenaren klimaatverandering tegen te gaan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!