Zonnepanelen in Den Haag

De gemeente Den Haag streeft naar een duurzamere en groenere stad. In 2030 wil Den Haag klimaatneutraal zijn. De gemeente werkt samen met bewoners en ondernemers om dit doel te bereiken. Wijk voor wijk willen zij overstappen op meer groene energie. Er zijn dan ook steeds meer huizen met zonnepanelen in Den Haag.

Is jouw dak er daar binnenkort een van? Veranderstroom geeft je advies en plaatst zonnepanelen op je dak in Den Haag. We leggen je hieronder meer uit over zonnepanelen in Den Haag. Als je genoeg weet kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Steeds meer zonnepanelen in Den Haag

Ruimte voor meer zonnepanelen in Den Haag

Vergeleken met andere steden zijn in Den Haag nog relatief weinig woningen voorzien van zonnepanelen. Den Haag heeft veel appartementen en flats wat het plaatsen van zonnepanelen voor particulieren lastiger maakt, maar er zijn genoeg huizen in Den Haag die wel geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat is een mooie kans, want met 1.562 zonuren per jaar kunnen zonnepanelen in Den Haag veel energie opwekken.

Subsidies voor zonnepanelen in Den Haag

Het installeren van zonnepanelen in Den Haag wordt gemotiveerd door het bieden van voordelige leningen in kortingen. Zo kun je gebruikmaken van de Energie bespaarlening. Huiseigenaren kunnen een lening afsluiten met gunstige rente voor de aanschaf van energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen.
Ook krijg je korting op je vergunningskosten in Den Haag. Veel gebieden in Den Haag hebben een beschermd stadsgezicht, waardoor je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen. Om het plaatsen van zonnepanelen in deze gebieden niet te ontmoedigen, geeft de gemeente korting op de vergunningskosten voor duurzame verbouwingen.
Ook Veranderstroom helpt een handje op het plaatsen van zonnepanelen financieel toegankelijk te maken. Je kunt bij ons zonnepanelen huren of kopen in termijnen.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom biedt betaalbare en toegankelijke zonnepanelen voor iedereen. Koop zonnepanelen in Den Haag of neem ze af via de duurzame Groen Lenen lening. Beide opties leveren rendement op, maar kopen is het voordeligst. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving en bespaar je veel geld. Veranderstroom biedt snelle service bij jouw woning en unieke garanties tot 25 jaar.

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen biedt het hoogste rendement. Binnen enkele jaren verdien je jouw investering terug en wek je gratis zonne-energie op. Veranderstroom helpt je met de aanvraag van jouw btw-teruggave, waardoor je ook nog eens 21% van jouw aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Ook in Den Haag is Groen Lenen mogelijk. Dit levert rendement op en is een persoonlijke lening zonder notariskosten tegen een lage rente. Je betaalt geen dure taxatie- en afsluitkosten en de rente komt in aanmerking voor belastingteruggave. Groen Lenen is geschikt voor alle duurzame woonoplossingen en maakt zonnepanelen betaalbaar bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Zonne-energie is schoon en helpt klimaatverandering tegen te gaan. Met zonnepanelen wek je jouw eigen elektriciteit op en ben je niet meer afhankelijk van een energieleverancier. De energieprijzen kunnen hoog zijn, maar met zonnepanelen verdien je nu extra snel je geld terug. Draag bij aan een duurzame samenleving en bespaar veel geld met zonnepanelen van Veranderstroom.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!