Zonnepanelen in Deventer

Er komen steeds meer zonnepanelen in Deventer. Al bijna 5.000 woningeigenaren hebben zonnepanelen op hun dak liggen. Dit is niet zo gek. De gemeente Deventer zet zich hard in om de stad steeds verder te verduurzamen. Deventer wil namelijk in 2030 al energieneutraal zijn. Dit is een stuk eerder dan veel andere steden, die ernaar streven in 2050 energieneutraal te zijn. Deventer is goed op weg wat betreft zonnepanelen, maar er val nog veel winst te behalen. Veel daken die geschikt zijn, hebben namelijk nog geen zonnepanelen. Zonde, want met zonnepanelen bespaar je niet alleen energie, maar ook veel geld!

zonnepanelen in Deventer

Initiatieven gemeente Deventer

De gemeente Deventer moedigt het plaatsen van zonnepanelen in Deventer hard aan. Ook voor inwoners waarbij geen zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden, bieden zij mogelijkheden. Deze inwoners kunnen bijvoorbeeld participeren in het project Zonneroos. Op verschillende daken in de gemeente zijn zonnepanelen geïnstalleerd waar bewoners in kunnen investeren in ruil voor korting op hun energierekening. Ook woningeigenaren waarbij geen zonnepanelen op het dak kunnen binnenkort gemakkelijker zonenpanelen ergens anders op hun perceel plaatsen.

Zonnepanelen op jouw dak in Deventer

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Deventer? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Deventer kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen in Deventer van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen in Deventer betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Deventer is een zeer geschikte stad voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is vaak veel ruimte om de zonnepanelen in Deventer op een gunstige plek te plaatsen. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe de dakcheck! Je ziet dan gelijk hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. De dakcheck is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.