Zonnepanelen in Dordrecht

Er komen steeds meer zonnepanelen in Dordrecht. Dat is ook niet gek, want de gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dordrecht wil in 2050 volledig energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat de stad net zo veel duurzame energie opwekt als dat er wordt verbruikt. Om dit doel te bereiken moet aan de ene kant energie worden bespaard door middel van bijvoorbeeld isolatie. Aan de andere kant moet er meer duurzame energie worden opgewekt, zoals zonne- en windenergie.

Ook zonnepanelen in Dordrecht? Veranderstroom geeft je advies en plaatst zonnepanelen op jouw dak. We vertellen je hieronder meer over zonnepanelen in Dordrecht. Als je genoeg weet kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Je kunt ook altijd bellen naar 0782050996.

zonnepanelen in Dordrecht

Dordt Duurzaam

Via Dordt Duurzaam vind je alle informatie over duurzame initiatieven in Dordrecht. Ook lees je alles over de mogelijkheden om zelf te verduurzamen. Zo lees je alles over het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht. Veel huizen in Dordrecht zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Om snel te weten of jouw huis daar ook bij hoort, heeft de gemeente de interactieve Zonatlas ontwikkelt.

Vergunningscheck

Meestal is voor het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht geen vergunning nodig. Het kan zijn dat uw woning onderdeel is van een beschermd stadsgezicht. Hiervoor gelden andere regels. Het is daarom altijd verstandig om voor de zekerheid een vergunningscheck te doen.

Zonnepanelen in Dordrecht: Iets voor jou?

Het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht heeft meerdere voordelen. Ten eerste help je de planeet een handje. Dat alleen al is natuurlijk een goede reden om zonnepanelen aan te schaffen of te huren, maar ook je portemonnee wordt blij van deze investering. Dordrecht had vorig jaar maar liefst 1.180 zonuren. En de zon hoeft niet eens volop te schijnen voor de zonnepanelen om energie op te wekken. Er kan in Dordrecht dus flink want zonne-energie worden opgewekt, waardoor je veel geld kunt besparen op je energierekening.

Veranderstroom wil het gebruik van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kun je bij Veranderstroom zonnepanelen in Dordrecht kopen of huren. Kopen is de optie die het meeste rendement oplevert, maar hiervoor is wel een investering nodig. Ben je niet in de positie in één keer een groot bedrag uit te geven of gebruik je je spaargeld liever voor andere dingen? Dan kun je ook zonnepanelen huren bij Veranderstroom voor een vaste prijs per maand. De huurprijs is eigenlijk altijd lager dan de opbrengst van de zonnepanelen, dus ook met deze optie hou je geld over.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: betaalbaar, transparant en eerlijk

Bij veranderstroom benaderen we de markt van zonnepanelen net even anders. Wij vinden dat duurzame energie voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn. Dit doen wij door het rekenen van scherpe winstmarges op onze panelen. Wij kopen groot in en geven kortingen van leveranciers door aan jou. Daarnaast maken we geen gebruik van grote verkoopteams of marketingstunts. Zo garanderen we jou de beste prijs voor onze panelen.

Bovendien houden we het aanschafproces graag eenvoudig en transparant. We komen niet met ingewikkelde verhalen en offertes, maar zijn open en eerlijk over wat we doen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig als het om je huis en je geld gaat.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze ook goed werken.

zonnepanelen in Dordrecht

Doe de dakcheck!

Op veel daken in Dordrecht liggen al zonnepanelen, maar er zijn ook veel daken waar ze nog geplaatst kunnen worden. Is jouw dak er daar één van? Vraag dan gelijk onze offerte aan! Dan checken we je dak en zie je meteen hoeveel zonnepanelen we op je dak kunnen plaatsen, voor welke prijs en het belangrijkste: hoeveel je gaat besparen. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. Bel ons op 0782050996 of klik op de knop hieronder.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.