Zonnepanelen in Ede

De gemeente Ede timmert hard aan de weg naar een duurzamere samenleving. In 2050 wil de gemeente volledig energieneutraal zijn. Er wordt dan net zoveel stroom opgewekt als verbruikt. Er zijn inmiddels al meer dan 40.000 zonnepanelen in Ede geïnstalleerd. Naast het plaatsen van meer zonnepanelen wil Ede windturbines inzetten om energie op te wekken. Ook kijkt de gemeente samen met inwoners en bedrijven naar maatregelen waarmee de klimaatverandering beperkt kan worden.

zonnepanelen in Ede

Ede Natuurlijk!

Een van de manieren waarop Ede haar inwoners stimuleert om te verduurzamen is via de website Ede Natuurlijk. Hier vind je informatie over wat je als inwoner, ondernemer of buurt kunt doen om energie te besparen in Ede. De website biedt onder andere informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Ede.

Financiering

Wanneer je zonnepanelen in Ede wil plaatsen, zijn er verschillende leningen beschikbaar. Woningeigenaren kunnen gebruik maken van de Toekomstbestendig Wonen Lening. Maatschappelijke instellingen, zoals scholen, sportverenigingen, kerken en VvE’s kunnen gebruik maken van de Stimuleringslening Duurzaamheid Rechtspersonen. De leningen kunnen worden gebruikt voor verschillende duurzame aanpassing aan de woning of het gebouw, waaronder zonnepanelen. Zo wordt het plaatsen van zonnepanelen in Ede verder gestimuleerd.

Zonnepanelen in Ede kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook je portemonnee een handje. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, kun je enorm besparen op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Ede kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Wil je toch liever zonnepanelen kopen, maar heb je de financiële middelen niet? Kijk dan eens de Toekomstbestendig Wonen Lening van de gemeente Ede of de nationale Energiebespaarlening.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Ede en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we dat er nog meer zonnepanelen in Ede worden geplaatst.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan onze dakcheck. Je ziet dan meteen hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs.

Het kan zijn dat je in Ede voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning nodig hebt. Dit kun je online eenvoudig checken met de vergunningscheck. Wanneer je je locatie en je bouwplannen invoert, zie je meteen of je een vergunning nodig hebt.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.