Zonnepanelen in Ede

De gemeente Ede timmert hard aan de weg naar een duurzamere samenleving. In 2050 wil de gemeente volledig energieneutraal zijn. Er wordt dan net zoveel stroom opgewekt als verbruikt. Er zijn inmiddels al meer dan 40.000 zonnepanelen in Ede geïnstalleerd. Naast het plaatsen van meer zonnepanelen wil Ede windturbines inzetten om energie op te wekken. Ook kijkt de gemeente samen met inwoners en bedrijven naar maatregelen waarmee de klimaatverandering beperkt kan worden.

zonnepanelen in Ede

Ede Natuurlijk!

Een van de manieren waarop Ede haar inwoners stimuleert om te verduurzamen is via de website Ede natuurlijk. Hier vind je informatie over wat je als inwoner, ondernemer of buurt kunt doen om energie te besparen in Ede. De website biedt onder andere informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Ede.

Financiering

Wanneer je zonnepanelen in Ede wil plaatsen, zijn er verschillende leningen beschikbaar. Woningeigenaren kunnen gebruik maken van de Toekomstbestendig Wonen Lening. Maatschappelijke instellingen, zoals scholen, sportverenigingen, kerken en VvE’s kunnen gebruik maken van de Stimuleringslening Duurzaamheid Rechtspersonen. De leningen kunnen worden gebruikt voor verschillende duurzame aanpassing aan de woning of het gebouw, waaronder zonnepanelen. Zo wordt het plaatsen van zonnepanelen in Ede verder gestimuleerd.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!