Zonnepanelen in Eindhoven

Eindhoven, de stad waar in 1891 de eerste gloeilamp werd gemaakt door Gerard Philips, heeft inmiddels een hele High Tech campus met maar liefst 220 hightechbedrijven. Maar Eindhoven is niet alleen een vooruitstrevende stad op het gebied van technologie. Ook op het gebied van duurzaamheid timmert Eindhoven hard aan de weg. Het aantal zonnepanelen in Eindhoven neemt dan ook steeds verder toe. Eindhoven focust zich steeds meer op energiebesparing, duurzame energie en duurzame mobiliteit.

Veranderstroom plaatst zonnepanelen bij jou in Eindhoven en adviseert je graag. Hieronder lees je meer over zonnepanelen in Eindhoven. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Eindhoven

Zonnepanelen in Eindhoven in cijfers

Eindhoven doet het goed op het gebied van duurzame energie. In 2014 had Eindhoven 9,2 zonne-energie installaties per 1.000 inwoners. In 2018 was dat aantal al gestegen naar 36,7 installaties. Dat is meer dan de meeste grote gemeentes in Nederland. Van de G10-gemeenten deden alleen Nijmegen, Groningen en Almere het beter. Ook het energieverbruik van de gemiddelde Eindhovenaar ligt echter hoger dan gemiddeld. Eindhoven wil in 2045 volledig energieneutraal zijn. Het plaatsen van meer zonnepanelen in Eindhoven kan de gemeente helpen dit doel te bereiken.

Zonnepanelen op Flight Forum Eindoven

De gemeente Eindhoven werkt actief samen met bedrijven om meer zonnepanelen in Eindhoven te plaatsen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de 8454 zonnepanelen die in 2020 op het DHL-pand op Flight Forum werden geplaatst. De zonnepanelen wekken voldoende stroom op om 900 gezinnen van elektriciteit de voorzien. Een mooie stap richting een duurzamere samenleving dus!

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!