Zonnepanelen in Emmen

In 2050 gebruiken inwoners en bedrijven in de gemeente Emmen geen fossiele brandstoffen meer voor het verwarmen van gebouwen. Dit is het doel van de gemeente Emmen en hier wordt hard aan gewerkt. Ze willen zonnepanelen in Emmen dan ook voor steeds meer inwoners toegankelijk maken. Dit doen ze door een deel van de zonnepanelen op zonneakkers of -parken beschikbaar te stellen voor inwoners van Emmen. Zo kan iedereen duurzame energie opwekken.

Zonnepanelen in Emmen

Emmen Geeft Energie

Via Emmen Geeft Energie kunnen inwoners van Emmen informatie vinden over hoe zij energie kunnen besparen en het opwekken van duurzame energie. Ook bedrijven in Emmen kunnen hier terecht voor informatie. Ook kan via de website een energiecoach worden aangevraagd, die persoonlijk advies geeft over het besparen van energie en het verlagen van je energierekening. Daarnaast is er informatie te vinden over het plaatsen van zonnepanelen in Emmen. Op de zonnekaart zie je binnen een paar muisklikken of jouw huis geschikt is voor zonnepanelen.

Subsidies voor zonnepanelen in Emmen

De zonnelening van de gemeente Emmen is inmiddels uitgeput. Gelukkig zijn er nog voldoende andere regelingen beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Emmen. Zo zijn er de Duurzame Monumenten Lening en de Energiebespaarlening, waarmee je tegen een voordelige rente geld kunt lenen voor duurzame maatregelen aan je woning.

Zonnepanelen kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook je portemonnee een handje. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, kun je enorm besparen op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Emmen kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Wil je toch liever zonnepanelen kopen, maar heb je de financiële middelen niet? Kijk dan eens naar de Energiebespaarlening Drenthe.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Emmen en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we dat er nog meer zonnepanelen in Emmen worden geplaatst.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan onze dakcheck. Je ziet dan meteen hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.