Zonnepanelen in Enschede

In de Twentse stad Enschede wordt hard gewerkt aan een duurzamere gemeente. Enschede wil uiterlijk 2050 aardgasvrij zijn. Om dit te bereiken moet meer duurzame energie worden opgewekt. Dit gebeurt door onder andere door het aanmoedigen van het plaatsen van zonnepanelen in Enschede. Om het klimaatdoel te bereiken heeft de gemeente verschillende initiatieven waaraan je als inwoner of organisatie kunt deelnemen.

Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen bij jou in Enschede. We vertellen je hieronder meer over zonnepanelen in Enschede en de verschillend initiatieven. Je kunt geheel gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen en met vragen kun je altijd contact opnemen.

zonnepanelen in Enschede

Duurzaam (t)huis Twente

Een van die initiatieven is Duurzaam (t)huis Twente. Duurzaam (t)huis Twente helpt bij alle duurzame woonvragen. De wooncoaches geven gratis, onafhankelijk en vrijblijvend advies over hoe je energie kunt besparen en welke duurzame maatregelen je kunt treffen aan je woning. Zo kun je via de website een Quickscan doen. Binnen twee minuten geeft de scan inzicht in de bespaarkansen voor jouw woning. Zo zie je in een oogopslag hoeveel geld en energie je kunt besparen.

Subsidies en financiering

Zijn er subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen in Enschede? Dat is een vraag die we vaak horen. Via het duurzaam bouwloket kun je eenvoudig een subsidiescan doen om te zien welke duurzame subsidies beschikbaar zijn. Helaas zijn er geen subsidies beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Enschede. Gelukkig kun je wel gebruik maken van de nationale Energiebespaarlening voor woningeigenaren. Hiermee kun je tegen een voordelige rente geld lenen voor duurzame aanpassingen aan je huis, zoals zonnepanelen.

Zonnepanelen in Enschede zonder te investeren

Het plaatsen van zonnepanelen in Enschede heeft meerdere voordelen. Ten eerste help je de planeet een handje. Dat alleen al is natuurlijk een goede reden om zonnepanelen aan te schaffen of te huren, maar ook je portemonnee wordt blij van deze investering. Enschede had vorig jaar maar liefst 1.094 zonuren. En de zon hoeft niet eens volop te schijn voor zonnepanelen om energie op te wekken. Er kan in Enschede dus flink wat zonne-energie worden opgewekt, waardoor je veel geld kunt besparen op je energierekening.

Veranderstroom wil het gebruik van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kun je bij Veranderstroom zonnepanelen in Enschede kopen of huren. Kopen is de optie die het meeste rendement oplevert, maar hiervoor is wel een investering nodig. Ben je niet in de positie in één keer een groot bedrag uit te geven of gebruik je je spaargeld liever voor andere dingen? Dan kun je ook zonnepanelen huren bij Veranderstroom voor een vaste prijs per maand. De huurprijs is eigenlijk altijd lager dan de opbrengst van de zonnepanelen, dus ook met deze optie hou je geld over.

Wil je toch liever dat de zonnepanelen echt van jou zijn, maar ben je niet in de positie om te investeren? Dan is de voordelige energiebespaarlening misschien iets voor jou.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Waarom Veranderstroom?

Veranderstroom benadert de markt van zonnepanelen net even anders. We willen dat iedereen in Enschede de mogelijkheid heeft om zijn of haar woning te verduurzamen en tegelijkertijd geld te besparen. Wij vinden dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom houden we het graag eenvoudig. Geen ingewikkelde technische verhalen of lange offertes.

Bovendien willen we dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar zijn. We zorgen voor scherpe prijzen door het rekenen van een scherpe winstmarge en met vaste installatiemarges te werken. Daarnaast geven we kortingen van onze leveranciers door aan jou.

Tot slot vinden we transparantie belangrijk. Je bij ons altijd wie je aan de lijn krijgt en we zijn altijd eerlijk en transparant over onze werkwijze en het installatieproces.

Onderhoud zonnepanelen

Is jouw dak geschikt?

Woon je in Enschede en ben je benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan! Zo ontdek je meteen of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en, niet geheel onbelangrijk, hoeveel geld je bespaart door het plaatsen van zonnepanelen. We houden hierbij rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. Bel ons op 0532412768 of klik op de knop hieronder om je offerte aan te vragen.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.