Zonnepanelen in Gouda

De gemeente Gouda is hard op weg naar een duurzamere samenleving. In 2040 wil de gemeente volledig energieneutraal zijn. Er worden dan ook steeds meer zonnepanelen in Gouda geplaatst. Met zonnepanelen help je het klimaat een handje door je eigen energie op te wekken. Tegelijkertijd kun je veel geld besparen op je energierekening.

Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Gouda. Hieronder vertellen we je daar meer over. Als je voldoende weet, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Gouda

Goudse dakenkaart

Maar liefst 65% van de daken in Gouda is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De gemeente Gouda heeft onderzoek gedaan naar de daken in Gouda en heeft een digitale kaart gepubliceerd waarop te zien is welke daken geschikt zijn voor zonnepanelen. De kaart geeft met een stoplichtsysteem aan waar zonnepanelen in Gouda geplaatst kunnen worden. Groen betekent ‘geschikt’, oranje betekent ‘mogelijk geschikt’ en rood betekent ‘ongeschikt’.

8.700 zonnepanelen op GoStores

Ook steeds meer bedrijven in Gouda laten zonnepanelen op hun dak plaatsen. Zo heeft winkelboulevard GoStores 8.700 zonnepanelen op hun enorme dak laten plaatsen. Hiermee kan stroom worden opgewekt voor ongeveer 870 huishoudens in Gouda.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom zorgt ervoor dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn, ook in Gouda. Je kunt bij Veranderstroom zonnepanelen kopen of via de Groen Lenen duurzame lening afnemen. Beide opties leveren rendement op, maar het is voordeliger om de zonnepanelen te kopen. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd geld besparen. Veranderstroom, gevestigd in Nijmegen, biedt snelle service bij jouw woning en heeft unieke garanties tot wel 25 jaar geldig.

Zonnepanelen kopen

Zelf zonnepanelen kopen is de voordeligste optie met het hoogste rendement. Binnen enkele jaren verdien je jouw investering terug en geniet je van gratis zonne-energie. Veranderstroom helpt je bovendien gratis met het terugvragen van de btw, wat 21% van de aankoopprijs oplevert.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

In Gouda is het ook mogelijk om via Groen Lenen bij Veranderstroom rendement op jouw zonnepanelen te behalen. Groen Lenen is een persoonlijke lening zonder notaris tussenkomst en dure taxatie- en notariskosten. De maximale looptijd van 10 jaar maakt het maandbedrag laag en aantrekkelijk. De betaalde rente voor de lening komt in aanmerking voor belastingteruggave. Groen Lenen is de lening voor alle duurzame woonoplossingen waarmee je verantwoord jouw zonnepanelen financiert bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je jouw eigen elektriciteit op en ben je niet langer afhankelijk van een energieleverancier die hoge tarieven hanteert. De energie die zonnepanelen opwekken is schoon en draagt bij aan de preventie van klimaatverandering. Jij draagt als Gouwenaar actief bij aan de verbetering van het milieu.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!