Zonnepanelen in Haaksbergen

Haaksbergen wil in 2050 energieneutraal zijn. Dat betekent dat zei alle energie die er gebruikt wordt in de gemeente, duurzaam opwekken dat doen ze in Haaksbergen met zonneparken, zonnepanelen op grote daken en windturbines. In 2050 zijn alle woningen en gebouwen in Haaksbergen aardgasvrij

Wil jij Haaksbergen verder helpen verduurzamen? Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Haaksbergen. Hieronder lees je meer hierover met vragen mag je ons uiteraard altijd bellen

Stijgende energieprijzen

Vergunning of regels voor zonnepanelen in Haaksbergen

Voor het plaatsen van zonnepanelen in de regio Haaksbergen is meestal geen vergunning nodig. Wanneer jouw woning onderdeel is van een beschermd stadsgezicht of een monumentaal pand, kunnen er wel regels zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor de zekerheid kun je de vergunningscheck van het Omgevingsloket doen. Door een paar korte vragen te beantwoorden, zie je binnen 5 minuten of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw dak.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom biedt betaalbare en toegankelijke zonnepanelen aan voor iedereen. Via Veranderstroom kan je zonnepanelen aanschaffen in Haaksbergen of gebruikmaken van de duurzame lening, Groen Lenen. Beide opties leveren rendement op, maar het kopen van zonnepanelen is de voordeligste keuze. Op deze manier kan iedereen bijdragen aan een duurzame samenleving en flink besparen op energiekosten. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen en biedt snelle service bij jou thuis. Daarnaast bieden wij unieke garanties die tot 25 jaar geldig zijn.

Zonnepanelen kopen

Door het aanschaffen van zonnepanelen maak je gebruik van de meest voordelige en rendabele optie. Je verdient jouw investering binnen enkele jaren terug en kan gratis zonne-energie opwekken. Veranderstroom helpt gratis met de aanvraag van btw-teruggave, waardoor je 21% van de aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Ook is het mogelijk om via Groen Lenen van Veranderstroom te investeren in zonnepanelen in Haaksbergen. Deze lening biedt rendement tegen een lage rente en bespaart kosten voor taxatie en notariskosten. Met een looptijd van maximaal 10 jaar zijn de maandelijkse kosten betaalbaar en blijven deze laag. De betaalde rente kan ook worden gebruikt voor Belastingteruggave. Groen Lenen is de ideale oplossing voor duurzame woonoplossingen en maakt het mogelijk om op een verantwoorde en voordelige manier jouw zonnepanelen te financieren bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen kan je zelf elektriciteit opwekken en ben je niet meer afhankelijk van energieleveranciers die vaak hoge prijzen hanteren. Door de schone energie die wordt opgewekt, help je met het tegengaan van klimaatverandering samen met andere inwoners uit Haaksbergen.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!