Zonnepanelen in Haarlem

Er zijn steeds meer daken met zonnepanelen in Haarlem. Haarlem is de tweede grootste stad van Noord-Holland en terecht de hoofdstad van de provincie. Haarlem ligt op een steenworp afstand van het strand en zit vol met prachtige monumentale panden, historische musea en schitterende pleinen. Om nog lang te kunnen genieten van al dat moois, werkt de gemeente Haarlem aan een duurzame, schone en groene stad. Hierbij focussen zij zich onder andere op het besparen van energie en het overstappen op duurzame energie, zoals zonnepanelen.

Veranderstroom plaatst zonnepanelen op jouw dak in Haarlem. We leggen je hieronder meer uit over zonnepanelen in Haarlem. Als je genoeg weet kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Haarlem

De Groene Mug

De gemeente Haarlem wil in 2040 aardgasvrij en in 2050 klimaatbestendig zijn. Dit gemeente kan dit niet zonder hulp van de inwoners. Om dit doel te bereiken moeten Haarlemmers duurzamer gaan wonen, leven en werken. In 2009 is Haarlem daarom gestart met de Groene Mug-campagne. Deze campagne moet inwoners van Haarlem prikkelen om na te denken over duurzaamheid. Zo geeft de Groene Mug via social media tips om energie en geld te besparen en staan ze op evenementen.

Duurzaamheidslening

De gemeente Haarlem zet niet alleen campagnes in om duurzamer te worden. Ook is het voor inwoners mogelijk gebruik te maken van de duurzaamheidslening. Als woningeigenaar kun je een aantrekkelijke lening afsluiten van maximaal 25.000 euro voor energiebesparende maatregelen aan je huis, zoals zonnepanelen. Zo wordt de aanschaf van zonnepanelen in Haarlem gestimuleerd.

Ook Verstanderstroom vindt het belangrijk dat zonnepanelen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om zonnepanelen in Haarlem te huren of te kopen in termijnen.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Bij Veranderstroom kun je op een betaalbare en toegankelijke manier zonnepanelen bemachtigen. Zowel in Haarlem als via de duurzame lening; Groen Lenen. Wil je rendement behalen, dan is het kopen van zonnepanelen de meest voordelige optie. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving terwijl je flink geld bespaart. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen, maar biedt snelle service bij jouw woning en garandeert kwaliteitsproducten tot wel 25 jaar.

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen is de meest optimale keuze met hoog rendement. Binnen korte tijd verdien je jouw investering terug en wek je gratis zonnenergie op. Veranderstroom helpt jou eveneens met het aanvragen van jouw btw-teruggave zodat je 21% van de aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Naast het kopen van zonnepanelen, kun je bij Veranderstroom gebruikmaken van Groen Lenen in Haarlem. Hiermee bespaar je dure taxatie- en notariskosten en sluit je goedkoop en zonder tussenkomst van een notaris een persoonlijke lening af. Met een looptijd van maximaal 10 jaar blijft de maandelijkse betaling laag en is de betaalde rente aftrekbaar van de belasting. Zo financier je jouw zonnepanelen op een bewuste en voordelige manier.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen geniet jij van jouw eigen opgewekte elektriciteit en ben je niet langer afhankelijk van energieleveranciers. De energie die zonnepanelen opwekken is bovendien schoner dan reguliere energie, waarmee jij als Haarlemmer helpt klimaatverandering te beperken.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
zonnepanelen in Haarlem

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!