Zonnepanelen in Haarlemmermeer

Er komen steeds meer zonnepanelen in Haarlemmermeer. Dat is ook niet gek, want de gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Haarlemmermeer streeft naar een goed georganiseerde energietransitie over zowel de inwoners van de gemeente als bedrijven en organisaties. Onderdeel hiervan is de overstap naar steeds meer duurzame energiebronnen zoals zonne-energie. In de gemeente Haarlemmermeer zijn dan ook talloze duurzame initiatieven te vinden.

Veranderstroom geeft je advies en plaatst zonnepanelen op je dak in Haarlemmermeer. We leggen je hieronder meer uit over zonnepanelen in Haarlemmermeer. Als je genoeg weet kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Haarlemmermeer

Haarlemmermeer: de feiten

De afgelopen jaren is Haarlemmermeer al hard bezig geweest met verduurzaming. Tussen 2014 en 2018 is het gemiddelde elektriciteitsverbruik voor alle wijken in Haarlemmermeer afgenomen. Ook de gemiddelde energiekosten voor woningen in Haarlemmermeer is in die periode gedaald. Het aantal woningen met energielabel A is tussen 2014 en 2018 zelfs vertienvoudigd! Ook nam het aantal zonnepanelen in Haarlemmermeer sterk toe. In 2017 werd er maar liefst 12 keer zoveel zonne-energie opgewekt dan in 2014. Haarlemmermeer is dus op de goede weg, maar er zijn nog veel meer daken in Haarlemmermeer waarop zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Zo kan nog meer duurzame energie opgewekt worden! Is jouw dak er daar een van? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0232053017.

Regionaal Energieloket

Bij het Regionaal Energieloket kun je terecht voor alle informatie over het verduurzamen van je woning. Je leest hier alle informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Haarlemmermeer. Ook vind je informatie over de BTW-teruggave en salderingsregeling, waarmee je nog meer geld kunt besparen!

Zonnepanelen in Haarlemmermeer kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook jezelf. Met zonnepanelen in Haarlemmermeer kun je flink geld besparen. Haarlemmermeer had afgelopen jaar bijna 1.141 zonuren. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, bespaar je enorm op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Haarlemmermeer kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op. Bovendien regelt Veranderstoom gratis de btw-teruggave, waardoor je 21 % van je aanschafprijs terugkrijgt.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Wil je toch liever zonnepanelen kopen, maar heb je de financiële middelen niet? Dan is de nationale energiebespaarlening misschien iets voor jou.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doen doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Haarlemmermeer en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we ervoor dat het aantal zonnepanelen in Haarlemmermeer nog verder kan groeien.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Check het gelijk met onze offerteaanvraag. Dan checken wij je dak en ze je meteen hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs. De offerteaanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Bel ons op 0232053017 of klik op de knop hieronder.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.