Zonnepanelen in Hardenberg

De gemeente Hardenberg stelt ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid. In 2030 moet 30% van de verbruikte energie worden opgewekt door duurzame energiebronnen. Uiteindelijk wil de gemeente volledig klimaatneutraal worden. Om dit doel te bereiken moet niet alleen energie worden bespaard, maar ook meer duurzame energie worden opgewekt, bijvoorbeeld door het plaatsen van meer zonnepanelen in Hardenberg.

Wil je ook zonnepanelen op je dak? Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Hardenberg. Hieronder vertellen we je daar meer over. Als je voldoende weet, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Hardenberg

Het duurzaamste gemeentehuis

De gemeente Hardenberg motiveert niet alleen inwoners over te stappen op duurzame energiebronnen. Zelf doen zij ook graag mee. Zo werd in 2012 het gemeentehuis van Hardenberg uitgeroepen tot ‘meest duurzame gemeentehuis van Nederland’. Het gebouw is goed geïsoleerd en maakt geen gebruik van gas. En natuurlijk liggen er zonnepanelen op het dak!

Beschermd stadsgezicht

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Hardenberg. Er geldt een uitzondering voor woningen die onder het beschermd stadsgezicht van de gemeente vallen. Er zijn in totaal 3 beschermde stadgezichten in Hardenberg. Deze bevinden zich in Rheeze, Gramsbergen en Ommerschans-Balkbrug. Hier kun je zien of jouw woning hieronder valt.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom zorgt ervoor dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn. Of je nu in Hardenberg woont en de zonnepanelen bij hen wilt kopen of liever wilt afnemen via de duurzame Groen Lenen lening, beide opties bieden rendement. Uiteraard is het kopen van de zonnepanelen de meest voordelige keuze op de lange termijn. Op deze manier draag je bij aan een duurzame samenleving én bespaar je flink op je energierekening. Als je ervoor kiest om bij Veranderstroom te kopen, ben je verzekerd van snelle service bij jou thuis. Zij bieden zelfs unieke garanties die tot 25 jaar geldig zijn.

Zonnepanelen kopen

Investeren in zonnepanelen is de meest voordelige optie met het hoogste rendement. Binnen enkele jaren verdien je jouw investering terug en geniet je van gratis zonne-energie. Bij Veranderstroom helpen ze je gratis met de aanvraag van jouw btw-teruggave en krijg je zelfs 21% van jouw aanschafprijs terug.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Ook kun je ervoor kiezen om een Groen Lenen lening af te sluiten via Veranderstroom in Hardenberg. Deze persoonlijke lening kun je zonder tussenkomst van een notaris afsluiten tegen een lage rente. Je bespaart hiermee op dure taxatie- en notariskosten en hoeft geen afsluitkosten te betalen. Met een looptijd van maximaal 10 jaar blijft het maandbedrag laag en betaalbaar. De betaalde rente komt bovendien in aanmerking voor Belastingteruggave. Deze speciale lening is geschikt voor alle duurzame woonoplossingen en biedt een verantwoorde en voordelige manier om jouw zonnepanelen te financieren bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Het bezitten van zonnepanelen betekent dat je jouw eigen elektriciteit opwekt en niet langer afhankelijk bent van een energieleverancier. Tegenwoordig kunnen de energieprijzen hoog oplopen, waardoor het bezitten van zonnepanelen extra voordelig is. De energie die zonnepanelen opwekken is bovendien schoon en draagt bij aan het tegengaan van klimaatverandering, iets waar alle Hardenbergers aan bijdragen.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!