Zonnepanelen in Heerlen

De gemeente Heerlen streeft hard naar een duurzamere samenleving. De gemeente wil in 2040 energieneutraal zijn. Er worden dan ook verschillende stappen gezet om energie te besparen en energie op te wekken uit duurzame bronnen. Zo kwam de gemeente met het zonnepanelenproject Parkstad, dat moet bijdragen aan de toename van het aantal zonnepanelen in Heerlen. Al 1260 huishouden doen mee aan het project. Een stap in de goede richting!

Veranderstroom plaatst zonnepanelen op jouw dak in Heerlen. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Heerlen. Je kunt gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Heb je vragen? Dan kun je altijd bellen!

zonnepanelen in Heerlen

Heerlen in cijfers

De meest recente cijfers over zonnepanelen in Heerlen komen uit 2019. 4.879 woningen in Heerlen waren toen voorzien van zonnepanelen. In totaal waren er 5.246 zonnepaneleninstallaties in Heerlen. Hierbij zijn ook installaties op daken van bedrijfspanden meegeteld. In totaal hadden deze zonnepanelen een vermogen van 28 MWp. Een goed begin, maar als alle beschikbare daken in Heerlen zonnepanelen zouden hebben, kan er maar liefst 354 MWp worden opgewekt. Er is dus nog meer dan genoeg ruimte voor meer zonnepanelen in Heerlen.

Vergunning nodig voor zonnepanelen in Heerlen?

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig om zonnepanelen in Heerlen te plaatsen. Er zijn echter uitzonderingen voor monumentale panden en beschermde stadsgezichten. Is jouw woning onderdeel van en beschermd stadsgezicht? Check dan even of je toch een vergunning nodig hebt.

Zonnepanelen kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook je portemonnee een handje. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, kun je enorm besparen op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Heerlen kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Heerlen en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we dat er nog meer zonnepanelen in Heerlen worden geplaatst.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan. Op de offerte zie je hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs. De offerte is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Bel ons of vraag de offerte aan via de knop hieronder!

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.