Zonnepanelen in Helmond

Helmond wil graag een duurzame stad worden, zo blijkt uit de woorden van gemeente Helmond: Meer duurzame energie, minder CO2 uitstoot en meer ruimte voor kwalitatief groen en water; Dat zijn de ambities in Helmond waarvoor alle lichten op groen gaan!

Wil jij Helmond verder helpen verduurzamen? Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Helmond. Hieronder lees je meer hierover met vragen mag je ons uiteraard altijd bellen

Stijgende energieprijzen

Vergunning of regels voor zonnepanelen in Helmond

Voor het plaatsen van zonnepanelen in de regio Helmond is meestal geen vergunning nodig. Wanneer jouw woning onderdeel is van een beschermd stadsgezicht of een monumentaal pand, kunnen er wel regels zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor de zekerheid kun je de vergunningscheck van het Omgevingsloket doen. Door een paar korte vragen te beantwoorden, zie je binnen 5 minuten of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw dak.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom biedt de mogelijkheid aan om zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. In Helmond kunnen de panelen zowel gekocht worden als afgenomen worden via de duurzame lening; Groen Lenen. Beide opties bieden rendement, maar de meest voordelige optie is de aanschaf van de zonnepanelen zelf. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Veranderstroom bevindt zich in Nijmegen en biedt daardoor snelle service aan bij jouw woning. Daarnaast heeft Veranderstroom unieke garanties waarmee je tot 25 jaar lang beschermd bent.

Zonnepanelen kopen

Zelf zonnepanelen kopen is de meest voordelige optie met het hoogste rendement. Binnen een paar jaar heb je je investering terugverdiend en wek je gratis zonne-energie op. Veranderstroom helpt je bovendien gratis met het aanvragen van jouw btw-teruggave, wat betekent dat je 21% van jouw aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Groen Lenen is ook beschikbaar bij Veranderstroom in Helmond. Deze lening biedt ook rendement en is een speciale persoonlijke lening die je zonder notaris tegen een lage rente kunt afsluiten. Hierdoor bespaar je dure taxatie- en notariskosten, terwijl de afsluitkosten ook niet van toepassing zijn. Met een maximale looptijd van wel 10 jaar blijft de maandlast laag en betaalbaar. Bovendien komt de betaalde rente voor de lening in aanmerking voor Belastingteruggave. Groen Lenen is de ideale lening voor alle duurzame woonoplossingen waarmee je verantwoord bewust én voordelig jouw zonnepanelen financiert bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen ben je in staat om je eigen elektriciteit op te wekken, waardoor je niet langer afhankelijk bent van een energieleverancier. De prijzen bij energieleveranciers kunnen namelijk hoog oplopen. Met de opgewekte energie door de zonnepanelen verdien je extra snel je geld terug. De opgewekte energie is bovendien schoon en er komt geen CO2 bij vrij, waardoor jij samen met vele andere inwoners uit Helmond helpt om klimaatverandering tegen te gaan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!