Zonnepanelen in Hengelo

De gemeente Hengelo is in samenwerking met inwoners, bedrijven en organisaties hard bezig om de stad verder te verduurzamen. In 2030 moet de helft van alle huishouden in Hengelo gebruik maken van wind- of zonne-energie. In 2050 wordt er enkel nog duurzame energie gebruikt. Om deze doelen te bereiken worden er steeds meer zonnepanelen in Hengelo geplaatst, zowel op woningen als op bedrijfspanden.

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak? Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen in Hengelo. Hieronder vertellen we je meer. Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan en zie gelijk je prijs.

zonnepanelen in Hengelo

Beschermd stadsgezicht

In bijna alle gevallen heb je geen vergunning nodig om zonnepanelen in Hengelo te plaatsen. Er geldt een uitzondering voor een deel van Tuindorp ’t Lansink, omdat dit een beschermd stadsgezicht is. Als je hier woont, moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente.

Subsidie voor zonnepanelen in Hengelo

Er bestaat geen subsidie voor het plaatsen van zonnepanelen in Hengelo. Het is wel mogelijk om een Energiebespaarlening aan te vragen om de installatie van zonnepanelen mee te financieren. De Energiebespaarlening is een voordelige lening voor het treffen van energiebesparende maatregelen aan je woning.

Zonnepanelen op jouw dak in Hengelo

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Hengelo? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Hengelo kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Waarom zonnepanelen van Veranderstroom?

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Vraag de offerte aan!

Hengelo is een zeer geschikte gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is geen sprake van een beschermd stadsgezicht, wat betekent dat je geen vergunning nodig hebt. Bovendien is er vaak veel ruimte om de zonnepanelen op een gunstige plek te plaatsen.

Wil je hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Hengelo? Vraag een offerte aan! Je ziet dan gelijk hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.