Zonnepanelen in Hilversum

Er komen steeds meer zonnepanelen in Hilversum. Niet gek, want de gemeente moedigt inwoners hard aan om over te stappen op duurzame vormen van energie. In 2050 moet de gemeente Hilversum namelijk volledig klimaatneutraal zijn. Door middel van verschillende lokale initiatieven worden duurzame maatregelen aan woningen aangemoedigd. Op deze manier moet het aantal zonnepanelen in Hilversum nog verder toenemen.

zonnepanelen in Hilversum

Zonnepanelen in Hilversum met Hilverzon

HilverZon werkt samen met Hilversummers, gemeente en partners aan een volledig energieneutraal en duurzaam Hilversum. Dit doen zij door middel van verschillende initiatieven, zoals collectieve zonnedaken. Deze zonnedaken maken zonnepanelen in Hilversum voor nog meer inwoners mogelijk. Hilverzon biedt ook energiebespaaradvies aan aan inwoners van Hilversum.

Gemeentelijke duurzaamheidsleningen

Om het kopen van zonnepanelen in Hilversum nog aantrekkelijker te maken, biedt te gemeente duurzaamheidleningen aan. Woningeigenaren in Hilversum kunnen een voordelige lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen aan hun woning, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Ook wanneer je in een appartement woont, zijn er opties. Je kunt dan samen met andere appartement bewoners een stimuleringsregeling aanvragen.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Hilversum? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.141 zonuren in een jaar kun je in Hilversum heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Hilversum kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen koopt, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel geld op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent van iedere stap in het proces op de hoogte.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Check of jouw dak in Hilversum geschikt is voor zonnepanelen met de gratis dakcheck. Daarmee zie binnen 10 seconden hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De dakcheck is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Het installeren van zonnepanelen in Hilversum kan op de meeste daken zonder vergunningen. Er zijn een aantal uitzonderingen voor bijvoorbeeld monumenten en beschermde stadsgezichten. Je kunt online eenvoudig een vergunningscheck doen om te checken of jij vergunningsvrij zonnepanelen kunt plaatsen. Wanneer je toch een vergunning nodig hebt, zitten hier geen kosten aan verbonden.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.