Zonnepanelen in Hilversum

Er komen steeds meer zonnepanelen in Hilversum. Niet gek, want de gemeente moedigt inwoners hard aan om over te stappen op duurzame vormen van energie. In 2050 moet de gemeente Hilversum namelijk volledig klimaatneutraal zijn. Door middel van verschillende lokale initiatieven worden duurzame maatregelen aan woningen aangemoedigd. Op deze manier moet het aantal zonnepanelen in Hilversum nog verder toenemen.

Veranderstroom geeft je advies op maat en plaatst zonnepanelen op je dak in Hilversum. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Hilversum. Als je genoeg weet kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Hilversum

Zonnepanelen in Hilversum met Hilverzon

HilverZon werkt samen met Hilversummers, gemeente en partners aan een volledig energieneutraal en duurzaam Hilversum. Dit doen zij door middel van verschillende initiatieven, zoals collectieve zonnedaken. Deze zonnedaken maken zonnepanelen in Hilversum voor nog meer inwoners mogelijk. Hilverzon biedt ook energiebespaaradvies aan aan inwoners van Hilversum.

Gemeentelijke duurzaamheidsleningen

Om het kopen van zonnepanelen in Hilversum nog aantrekkelijker te maken, biedt te gemeente duurzaamheidleningen aan. Woningeigenaren in Hilversum kunnen een voordelige lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen aan hun woning, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Ook wanneer je in een appartement woont, zijn er opties. Je kunt dan samen met andere appartement bewoners een stimuleringsregeling aanvragen.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom biedt betaalbare en toegankelijke zonnepanelen voor iedereen. In Hilversum kan je deze kopen, of je kan kiezen voor de duurzame lening genaamd Groen Lenen. Beide opties leveren rendement op, maar het kopen van zonnepanelen is de meest voordelige optie. Dit stelt iedereen in staat om bij te dragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink te besparen op kosten. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen, maar biedt snelle service bij jouw woning. Bovendien bieden zij unieke garanties die tot 25 jaar geldig zijn.

Zonnepanelen kopen

Wanneer je ervoor kiest om zelf zonnepanelen te kopen, heb je de meest voordelige optie met het hoogste rendement. Binnen enkele jaren verdien je jouw investering terug en wek je gratis zonne-energie op. Veranderstroom kan je bovendien helpen met het gratis aanvragen van jouw btw-teruggave, waardoor je ook nog eens 21% van jouw aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Groen Lenen bij Veranderstroom is ook een optie in Hilversum. Hiermee maak je een duurzame persoonlijke lening af zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente. Zo bespaar je dure taxatie- en notariskosten en betaal je geen afsluitkosten. Met een maximale looptijd van 10 jaar blijft het maandbedrag laag en betaalbaar. Ook is de betaalde rente voor de lening in aanmerking voor Belastingteruggave. Groen Lenen geeft je de mogelijkheid om verantwoord én voordelig jouw zonnepanelen te financieren bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je je eigen elektriciteit op en ben je niet meer afhankelijk van een energieleverancier. Dit kan voordelig zijn omdat energieprijzen hoog kunnen oplopen. Door de elektriciteit zelf op te wekken, verdien je snel je geld terug. Bovendien is deze schone energie die geen CO2 uitstoot, waardoor jij samen met andere Hilversummers helpt bij het tegengaan van klimaatverandering.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!