Zonnepanelen in Hoeksche Waard

De gemeente Hoeksche Waard heeft duurzaamheid hoog in het Vaandel staan. De gemeente wil in 2040 volledig energieneutraal zijn. Dit is nodig om de landelijke klimaatdoelen te behalen. Om dit doel te bereiken moeten er meer zonnepanelen in Hoeksche Waard worden geplaatst. Jij als inwoner kunt daarbij helpen! Door zonnepanelen op jouw dak te plaatsen help je niet alleen het klimaat een handje. Ook je portemonnee wordt er blij van. Je kunt met zonnepanelen namelijk enorm veel geld besparen.

Veranderstroom geeft je graag advies en plaatst zonnepanelen op jouw dak in Hoeksche Waard. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Hoeksche Waard. Als je genoeg weet kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je vragen? Dan kun je altijd bellen!

zonnepanelen in Hoeksche Waard

Aanvalsplan Zon op Dak

Met aanvalsplan Zon op Dak wil de provincie ervoor zorgen dat op zoveel mogelijk daken in Zuid-Holland zonnepanelen komen te staan. Veel daken in Zuid-Holland worden nu nog niet benut en dat is zonde. Een onderdeel van dit plan is de subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland voor grootdakbezitters. Deze subsidieregeling kan dus ook worden gebruikt voor het plaatsen van meer zonnepanelen in Hoeksche Waard.

Zonnepanelen op jouw dak in Hoeksche Waard

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Hoeksche Waard? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Hoeksche Waard kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Waarom zonnepanelen van Veranderstroom?

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Hoeksche Waard zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen in Hoeksche Waard betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Hoeksche Waard is een zeer geschikte gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is geen sprake van een beschermd stadsgezicht, wat betekent dat je geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen in Hoeksche Waard. Bovendien is er vaak veel ruimte om de zonnepanelen op een gunstige plek te plaatsen.

Wil je hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen in Hoeksche Waard? Vraag een offerte aan! Je ziet dan gelijk hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.