Zonnepanelen in Hoeksche Waard

De gemeente Hoeksche Waard heeft duurzaamheid hoog in het Vaandel staan. De gemeente wil in 2040 volledig energieneutraal zijn. Dit is nodig om de landelijke klimaatdoelen te behalen. Om dit doel te bereiken moeten er meer zonnepanelen in Hoeksche Waard worden geplaatst. Jij als inwoner kunt daarbij helpen! Door zonnepanelen op jouw dak te plaatsen help je niet alleen het klimaat een handje. Ook je portemonnee wordt er blij van. Je kunt met zonnepanelen namelijk enorm veel geld besparen.

Veranderstroom geeft je graag advies en plaatst zonnepanelen op jouw dak in Hoeksche Waard. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Hoeksche Waard. Als je genoeg weet kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je vragen? Dan kun je altijd bellen!

zonnepanelen in Hoeksche Waard

Aanvalsplan Zon op Dak

Met aanvalsplan Zon op Dak wil de provincie ervoor zorgen dat op zoveel mogelijk daken in Zuid-Holland zonnepanelen komen te staan. Veel daken in Zuid-Holland worden nu nog niet benut en dat is zonde. Een onderdeel van dit plan is de subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland voor grootdakbezitters. Deze subsidieregeling kan dus ook worden gebruikt voor het plaatsen van meer zonnepanelen in Hoeksche Waard.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom biedt een betaalbare en toegankelijke mogelijkheid om zonnepanelen aan te schaffen. Je kunt de zonnepanelen kopen in Hoeksche Waard of gebruikmaken van de duurzame lening, Groen Lenen. Beide opties leveren rendement op, maar het kopen van de zonnepanelen is de voordeligste optie. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzame samenleving en flink besparen op de energierekening. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen en biedt daarom snelle service bij jou thuis. Daarnaast biedt Veranderstroom unieke garanties die tot wel 25 jaar geldig zijn.

Zonnepanelen kopen

Door zelf zonnepanelen aan te schaffen, behaalt men het hoogste rendement en kunnen de kosten binnen een paar jaar worden terugverdiend. Gratis zonne-energie is het resultaat. Veranderstroom helpt hierbij gratis met de aanvraag van de btw-teruggave, waardoor men 21% van de aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Groen Lenen is ook mogelijk bij Veranderstroom in Hoeksche Waard. Dit levert ook rendement op en is een speciale persoonlijke lening zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente. Hiermee bespaart men op dure taxatie- en notariskosten en betaalt men geen afsluitkosten. Met een maximale looptijd van 10 jaar blijft het maandbedrag betaalbaar. De rente die men betaalt voor de lening, komt in aanmerking voor belastingteruggave. Groen Lenen is dus de perfecte lening voor duurzame woonoplossingen en het financieren van zonnepanelen bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen kan men zelf elektriciteit opwekken en is men niet meer afhankelijk van energieleveranciers. Hierdoor bespaart men op de hoge energierekeningen van tegenwoordig. De opgewekte energie door zonnepanelen is schone energie, waardoor men samen met vele andere Hoeksche Waardenaren bijdraagt aan het tegengaan van klimaatverandering.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!