Zonnepanelen in Katwijk

De gemeente Katwijk heeft als doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Er wordt dan net zoveel energie opgewekt uit duurzame energiebronnen als dat er wordt verbruikt. Om dit doel te bereiken moet energie worden bespaard en meer groene energie worden opgewekt. Er komen dan ook steeds meer zonnepanelen in Katwijk.

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het klimaat, maar kunnen ook nog eens veel geld opleveren. Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen in Katwijk. Hieronder vertellen we je daar meer over. Als je voldoende weet, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Katwijk

Subsidies voor zonnepanelen in Katwijk

Er zijn geen subsidies beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Katwijk. Maar geen zorgen! Om je zonnepanelen in Katwijk de financieren kun je gebruik maken van de duurzaamheidslening. Je kunt bij de gemeente tegen een voordelige rente geld lenen voor het treffen van duurzame maatregelen aan uw woning. Met alle energie die je nu zelf opwekt en niet hoeft af te nemen bij je energieleverancier verdien je die rente en het aankoopbedrag van je zonnepanelen zo weer terug!

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Bij Veranderstroom worden zonnepanelen toegankelijk en betaalbaar gemaakt voor iedereen. Of je nu in Katwijk woont en ze wilt kopen, of wilt afnemen via de duurzame lening Groen Lenen, beiden opties zorgen voor rendement. Het kopen van zonnepanelen is echter de voordeligste optie, wat betekent dat iedereen kan bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink kan besparen op de energierekening. Veranderstroom is gevestigd in Nijmegen en biedt snelle service aan huis, en unieke garanties die tot 25 jaar geldig zijn.

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen is de meest voordelige optie met het hoogste rendement. Binnen enkele jaren verdien je jouw investering terug en wek je gratis zonne-energie op. Veranderstroom biedt ook gratis hulp bij het aanvragen van jouw btw-teruggave, waarmee je 21% van jouw aanschafprijs terugkrijgt.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Groen Lenen bij Veranderstroom is ook een optie in Katwijk. Door deze speciale persoonlijke lening af te sluiten zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente, bespaar je dure taxatie- en notariskosten en afsluitkosten. Met een maximale looptijd van wel 10 jaar blijft het maandbedrag laag en betaalbaar. De rente die je betaalt voor deze lening komt in aanmerking voor belastingteruggave. Groen Lenen is de juiste keuze voor alle duurzame woonoplossingen waarmee je verantwoord en voordelig jouw zonnepanelen financiert bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Zonnepanelen maken het mogelijk om jouw eigen elektriciteit op te wekken en onafhankelijk te zijn van een energieleverancier. Tegenwoordig kunnen de prijzen van energieleveranciers hoog oplopen, maar met zonnepanelen verdien je snel jouw investering terug. Dankzij zonnepanelen wordt er schone energie opgewekt zonder dat er CO2 wordt uitgestoten, waardoor jij en vele andere Katwijkers helpen om klimaatverandering tegen te gaan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!