Zonnepanelen in Leiden

Kennisstad Leiden weet maar al te goed hoe belangrijk duurzaamheid is voor onze toekomst. Leiden bouwt samen met inwoners, bedrijven en organisaties dan ook hard een aan duurzamere stad. Het aantal daken met zonnepanelen in Leiden neemt dan ook steeds verder toe.

Is jouw dak de volgende? Veranderstroom plaats zonnepanelen op jouw dak in Leiden. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Leiden. Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen, bel ons dan op 0712050818.

zonnepanelen in Leiden

Steeds meer zonnepanelen in Leiden

Al bijna een kwart van de geschikte daken in Leiden is voorzien van zonnepanelen. Dit is een goede start, maar er is dus ook nog voldoende ruimte voor verbetering. De gemeente Leiden doet hard haar best om het plaatsen van zonnepanelen in Leiden aan te moedigen. Dit doen zij door het aanbieden van aantrekkelijke leningen en door het opzetten van verschillende duurzame projecten in de stad. Zo kunnen woningeigenaren die duurzame maatregelen treffen aan hun woning een duurzaamheidslening afsluiten tegen aantrekkelijke rente.

Leiden Gaat goed

Een van de duurzame projecten van de gemeente Leiden is Leiden Gaat Goed. Met deze campagne wil de gemeente bewoners helpen bij het maken van goede keuzes wat betreft energie en natuur. Op de website vind je veel informatie over wat jij kunt doen om te verduurzamen. Ze help je de natuur en de stad, maar ook je eigen portemonnee.

Zonnepanelen kopen of huren?

Door het plaatsen van zonnepanelen help je niet alleen de planeet, maar ook je portemonnee een handje. Door je hele huis door middel van zonne-energie van stroom te voorzien, kun je enorm besparen op je energierekening. Zo hou je extra geld over voor andere (leukere) dingen. Een win-win dus!

Je kunt zonnepanelen in Leiden kopen of huren. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je financieel in de positie bent zonnepanelen te kopen, is dit de beste optie. Het kopen van zonnepanelen levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Maar ook het huren van zonnepanelen heeft voordelen. Je kunt je spaargeld op je rekening laten staan en bespaart alsnog op je energierekening. Wanneer je zonnepanelen huurt bij Veranderstroom betaal je maandelijks een vast bedrag. De huurprijs van zonnepanelen is eigenlijk altijd lager dan het rendement. Zo bespaar je ook wanneer je zonnepanelen huurt maandelijks geld.

Wil je toch liever zonnepanelen kopen, maar heb je de financiële middelen niet? Kijk dan eens naar de duurzaamheidslening van de gemeente Leiden.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: zonnepanelen zonder poespas!

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Veranderstroom? Bij Veranderstroom vinden we dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij zorgen ervoor dat jij zonder te veel poespas kunt verduurzamen en tegelijkertijd veel geld kunt besparen.

We houden onze prijzen het laagste van de hele zonnepanelenmarkt. Dit kunnen wij doordat we niet met onnodig hoge marges of grote verkoopteams werken. Kortingen van onze leveranciers geven we door aan jou. Daardoor bespaar je bij Veranderstroom honderden euro’s ten opzichte van vele andere aanbieders.

Bovendien houden we het graag eenvoudig. We komen niet met onduidelijke technische verhalen en ingewikkelde offertes. We zorgen voor een eenvoudig aanschafproces en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en transparant in alles wat we doen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Woon jij in Leiden en wil je ook zonnepanelen op je dak? Dat kan! Bij Veranderstroom willen we ervoor zorgen dat het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Zo zorgen we dat er nog meer zonnepanelen in Leiden worden geplaatst.

Het kan zijn dat je in Leiden voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning nodig hebt. Dit kun je online eenvoudig checken met de vergunningscheck. Wanneer je je locatie en je bouwplannen invoert, zie je meteen of je een vergunning nodig hebt.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je ziet dan meteen hoeveel zonnepanelen op je dak geplaatst kunnen worden en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen. Ook zie je direct welke zonnepanelen we beschikbaar hebben en tegen welke prijs.

Bel ons op 0712050818 of klik op de knop hieronder.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.