Zonnepanelen in Leiden

Kennisstad Leiden weet maar al te goed hoe belangrijk duurzaamheid is voor onze toekomst. Leiden bouwt samen met inwoners, bedrijven en organisaties dan ook hard een aan duurzamere stad. Het aantal daken met zonnepanelen in Leiden neemt dan ook steeds verder toe.

Is jouw dak de volgende? Veranderstroom plaats zonnepanelen op jouw dak in Leiden. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Leiden. Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen, bel ons dan op 0712050818.

zonnepanelen in Leiden

Steeds meer zonnepanelen in Leiden

Al bijna een kwart van de geschikte daken in Leiden is voorzien van zonnepanelen. Dit is een goede start, maar er is dus ook nog voldoende ruimte voor verbetering. De gemeente Leiden doet hard haar best om het plaatsen van zonnepanelen in Leiden aan te moedigen. Dit doen zij door het aanbieden van aantrekkelijke leningen en door het opzetten van verschillende duurzame projecten in de stad. Zo kunnen woningeigenaren die duurzame maatregelen treffen aan hun woning een duurzaamheidslening afsluiten tegen aantrekkelijke rente.

Leiden Gaat goed

Een van de duurzame projecten van de gemeente Leiden is Leiden Gaat Goed. Met deze campagne wil de gemeente bewoners helpen bij het maken van goede keuzes wat betreft energie en natuur. Op de website vind je veel informatie over wat jij kunt doen om te verduurzamen. Ze help je de natuur en de stad, maar ook je eigen portemonnee.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Bij Veranderstroom willen we zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Wij bieden deze panelen aan in Leiden en via onze duurzame lening Groen Lenen. Beide mogelijkheden zijn rendabel, maar als je zonnepanelen kunt kopen is dat de goedkoopste optie. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzame samenleving en besparen op kosten. Veranderstroom, gevestigd in Nijmegen, levert snelle service bij jou thuis en biedt tot 25 jaar garantie.

Zonnepanelen kopen

Zelf zonnepanelen kopen is de voordeligste optie met het hoogste rendement. Het duurt slechts een paar jaar voordat je jouw investering terugverdient en gratis zonne-energie opwekt. Veranderstroom helpt je tevens kosteloos bij het verkrijgen van jouw btw-teruggave. Hierdoor kun je 21% van jouw aankoopbedrag terugkrijgen.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Bij Veranderstroom is Groen Lenen ook beschikbaar in Leiden. Deze persoonlijke lening biedt een laag tarief zonder notariskosten en afsluitkosten. Je kunt de betaling spreiden over maximaal 10 jaar en de rente die je betaalt wordt erkend voor belastingteruggave. Groen Lenen is de perfecte manier om jouw zonne-energiesysteem bij ons te financieren.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen ben je onafhankelijk van energiebedrijven die soms hoge prijzen berekenen. Je wekt zelf schone energie op zonder CO2-uitstoot, waardoor je samen met andere Leidenaren helpt klimaatverandering tegen te gaan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!