Zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam-Voorburg werkt hard aan een duurzamere samenleving. In 2050 willen zij volledig energieneutraal zijn. Er worden dan ook steeds meer zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg geplaatst. Met verschillende initiatieven zoals ‘Zon op Leidschendam-Voorburg’ wordt de overstap naar zonne-energie voor iedereen aantrekkelijker te maken.

Heb jij al zonnepanelen op jouw dak? Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen op jouw dak in Leidschendam-Voorburg. Hieronder kun je meer lezen over zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg en over Veranderstroom. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg

Subsidies voor zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg

Er is helaas geen subsidie meer beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg. Om de overstap naar deze duurzame energiebron toch te stimuleren wordt de Energiebespaarlening beschikbaar gesteld. Als bewoner kun je maximaal 65.000 euro lenen om energiebesparende maatregelen aan je huis te treffen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Vergunning nodig?

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft te maken met verschillende beschermd stadsgezichten. Zo geldt in Voorburg een beschermd stadsgezicht op de volgende plekken: Voorhofstraat, Herenstraat, Franse Kerkstraat, Kerkstraat, van Schagenstraat, Vlietstraat, Schoolstraat, Sionsstraat, Raadhuisstraat, Oosteinde en Rozenboomlaan. Leidschendam heeft een beschermd stadsgezicht op de volgende plekken: Delftsekade, Sluisplein, Sluiskant, Leidsekade, Venestraat, Jagersstraat en Toevluchtspad.

Staat jouw woning in een straat of gebied met een beschermd stadsgezicht? Dan moet je een vergunning aanvragen om zonnepanelen op jouw dak te mogen plaatsen. Zo niet, dan mag je zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg plaatsen zonder vergunning.

Betaalbare zonnepanelen voor iedereen

Veranderstroom zorgt ervoor dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn. In Leidschendam-Voorburg kun je bij ons zonnepanelen kopen of afnemen via onze duurzame lening, Groen Lenen. Beide opties zorgen voor rendement, maar het kopen van zonnepanelen is het meest voordelig. Op die manier kun je op een duurzame manier bijdragen aan een betere wereld en flink besparen op je energierekening. Wij zijn gevestigd in Nijmegen en bieden snelle service bij jou thuis. Ook hebben wij unieke garanties tot wel 25 jaar.

Zonnepanelen kopen

Als je ervoor kiest om zonnepanelen te kopen, dan krijg je het hoogste rendement en verdien je jouw investering binnen enkele jaren terug. Bovendien helpen wij je gratis met de aanvraag van jouw btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van jouw aanschafprijs terug.

Zonnepanelen aanschaffen met duurzame lening

Groen Lenen bij Veranderstroom is ook mogelijk in Leidschendam-Voorburg. Het is een persoonlijke lening zonder tussenkomst van een notaris tegen een lage rente. Zo bespaar je dure taxatie- en notariskosten en afsluitkosten. Met een maximale looptijd van wel 10 jaar blijft het maandbedrag laag en betaalbaar. De betaalde rente voor de lening komt in aanmerking voor Belastingteruggave. Zo financier je op een verantwoorde manier jouw zonnepanelen bij Veranderstroom.

Waarom zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je jouw eigen schone elektriciteit op en ben je niet meer afhankelijk van een energieleverancier. De prijzen bij de energieleveranciers kunnen hoog oplopen en met jouw zelf opgewekte elektriciteit verdien je nu dus extra snel je geld terug. Bovendien help je zo klimaatverandering tegen te gaan samen met andere Leidschendam-Voorburgers.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!