Zonnepanelen in Maastricht

Ook de meest zuidelijke provincie van ons land heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De prachtige Limburgse hoofdstad Maastricht werkt hard aan een duurzamere toekomst, zodat we nog heel lang kunnen genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. In 2030 wil Maastricht klimaatneutraal zijn. Om dat doel te bereiken moeten er onder andere steeds meer zonnepanelen in Maastricht komen.

Help jij de gemeente en Moeder Natuur een handje mee? Veranderstroom plaatst zonnepanelen op jouw dak in Maastricht. Hieronder geven we je meer informatie over zonnepanelen in Maastricht. Als je genoeg weet, kun je een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Maastricht

#Missionzero Maastricht

Om de klimaatdoelstelling de behalen roept Maastricht #missionzero in het leven. Verschillende initiatieven van bewoners, bedrijven en organisaties moeten er samen voor zorgen dat Maastricht in 2030 klimaatneutraal is. De gemeente draag ook zelf een steentje bij. Zij plaatsten inmiddels ruim 4.050 zonnepanelen in Maastricht. De zonnepanelen liggen onder andere op Mosae Forum, Theater aan het Vrijthof, Centre, het Eiffelgebouw en Lumière Cinema. Ook zijn er plannen voor de aanleg van verschillende zonneweides waarmee energie kan opgewekt voor in totaal bijna 15.000 huishoudens.

Stimuleringslening ‘Duurzaam Thuis’

Om de aanschaf van zonnepanelen in Maastricht te financieren, kunt je de Duurzaam Thuis Lening aanvragen. De lening is bedoeld voor het treffen van energiebesparende maatregelen of het opwekken van duurzame energie. Tegen een voordelige rente kunnen je tussen de 2.500 en 35.000 euro lenen.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Maastricht? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.141 zonuren in een jaar kun je in Maastricht heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Maastricht kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen koopt, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel geld op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen in Maastricht van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent van iedere stap in het proces op de hoogte.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

zonnepanelen in Maastricht

Check je dak!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Vraag een offerte aan. Dan checken wij of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en sturen we je een offerte waarin je gelijk ziet hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel vrijblijvend.

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig om zonnepanelen in Maastricht te plaatsen. Is je woning onderdeel van een beschermd stadsgezicht? Dan kan het zo zijn dat je wel een vergunning nodig hebt. Deze kun je aanvragen bij de Gemeente Maastricht. Het is altijd verstandig om gebruik te maken van de gratis vergunningscheck.

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan even op de knop hieronder of bel ons op 0432060000

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.