Zonnepanelen in Meierijstad

Gemeente Meierijstad streeft er hard naar om de klimaatdoelstellingen te halen in 2050 volledig energieneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken is de gemeente hard opzoek naar manieren om meer groene energie op te wekken. Deze energie moet komen uit windmolens, zonneparken en zonnepanelen in Meierijstad.

Heb jij al zonnepanelen op jouw dak in Meierijstad? Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen in Meierijstad. Hieronder vertellen we je meer. Ook kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Meierijstad

Zoveel mogelijk zonnepanelen in Meierijstad

Om voldoende duurzame energie op te wekken om alle inwoners van stroom te voorzien moeten er nog flink wat zonnepanelen in Meierijstad worden geplaatst. Zelfs als alle daken voorzien zijn van zonnepanelen moet er daarnaast nog gebruik worden gemaakt van windmolens en zonnepanelen op het land. Jouw dak is dus hard nodig! Draag je steentje bij en help tegelijkertijd je eigen portemonnee een handje. Door stroom op de wekken met zonnepanelen kun je je energierekening namelijk enorm verlagen.

Stimuleringslening

Sinds april 2019 kunnen inwoners van Meierijstad gebruik maken van de Stimuleringslening Duurzaamheid Meierijstad. Met deze lening kun je tegen voordelige rente geld lenen om duurzame maatregelen aan je woning te treffen, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Zo wordt het plaatsen van zonnepanelen in Meierijstad nog verder gestimuleerd.

Zonnepanelen op jouw dak in Meierijstad

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Meierijstad? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Meierijstad kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Vraag een offerte aan!

Meierijstad is een zeer geschikte stad voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is vaak veel ruimte om de zonnepanelen op een gunstige plek te plaatsen. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vraag een offerte aan en wij checken het voor je! Je ziet op de offertehoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Bel ons of vraag gelijk de vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.