Zonnepanelen in Middelburg

Ook in de prachtige Zeeuwse stad Middelburg wordt hard gewerkt aan een duurzame toekomst. In het plan Middelburgse Visie Milieu beschrijft de gemeente de visie die zij hebben op een gezonde en duurzame samenleving. In 2050 wil Middelburg, net als veel gemeentes in Nederland, energieneutraal zijn. Er komen dan ook steeds meer zonnepanelen in Middelburg.

Stap jij ook over? Veranderstroom plaatst zonnepanelen op jouw dak in Middelburg. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Middelburg. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen in Middelburg

Meer zonnepanelen in Middelburg met Solarise

De stad Middelburg is onderdeel van het project Solarise. Het doel van het project is om meer zonnepanelen in Middelburg te plaatsen. Dit wordt gedaan door het testen en demonstreren van een reeks innovatieve zonne-energieoplossingen op historische/openbare gebouwen en bij huishoudens (voornamelijk gericht op laag-inkomen families).

Vergunningen

Wanneer je wil overstappen op zonnepanelen in Middelburg heb je meestal geen vergunning nodig. Er is een uitzondering voor gebieden met een beschermd stadsgezicht. Wanneer je in het centrum of Middelburg-Noordweg woont kan het zo zijn dat je woning onderdeel is van het beschermd stadsgezicht. Je kunt in de meeste gevallen gewoon zonnepanelen plaatsen, maar hebt dan wel een vergunning van de gemeente nodig.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Middelburg? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.537 zonuren in een jaar kun je in Middelburg heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Middelburg kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Zonnepanelen huren is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van het hele proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. Bovendien willen we je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

zonnepanelen-in-middelburg

Check je dak!

Wil je weten of jouw dak in Middelburg geschikt is voor zonnepanelen? Check het gelijk met onze offerteaanvraag! Dan checken we je dak en zie je meteen hoeveel zonnepanelen we op je dak kunnen plaatsen, voor welke prijs en het belangrijkste: hoeveel je gaat besparen. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.
We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. Bel ons op 0852030230 of klik op de knop hieronder.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.