Zonnepanelen in Oosterhout

Heel Nederland moet in 2050 energieneutraal zijn. Gemeente Oosterhout stelt ambitieuzere doelen. Zij willen in 2030 al volledig energieneutraal zijn. Om dit doel te bereiken moet duurzame energie worden opgewekt. De gemeente moedigt inwoners en ondernemers dan ook aan om over te stappen op duurzame energiebronnen en zonnepanelen in Oosterhout te plaatsen.

Veranderstroom adviseert en plaatst zonnepanelen bij jou op je dak in Oosterhout. Hieronder vertellen we je meer over zonnepanelen in Oosterhout. Wil je meer weten? Je kunt ons altijd bellen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Duurzaamheidslening

Voor het plaatsen van zonnepanelen in Oosterhout kun je gebruik maken van de duurzaamheidslening. Deze lening kan worden ingezet voor het verduurzamen van je woning. Je kunt tegen een voordelige rente tussen de 2.500 en 25.000 euro lenen. De looptijd van de lening is afhankelijk van de hoogte van de lening.

Vergunning voor zonnepanelen in Oosterhout

Wanneer je zonnepanelen in Oosterhout wil plaatsen, kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt. Dit geldt voor woningen die onderdeel zijn van het beschermd stadsgezicht. Wanneer je woning hier geen onderdeel van is, heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op je dak. Met de vergunningscheck van het omgevingsloket check je snel en eenvoudig of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.

Direct advies?

Vul onderstaand je telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met je op!