Zonnepanelen in Oss

De gemeente Oss heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De gemeente wil in 2050 volledig energieneutraal zijn. Er wordt gestreefd naar duurzaam leven, wonen en werken, zodat ook toekomstige generaties goed kunnen leven.De gemeente moedigt het plaatsen van zonnepanelen in Oss dan ook hard aan. Veel daken in Oss worden al benut voor het opwekken van zonnepanelen, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering. Heeft jouw dak in Oss al zonnepanelen?

zonnepanelen in Oss

Meer zonnepanelen in Oss

Om de klimaatdoelstellingen te bereiken moeten er onder andere meer zonnepanelen in Oss komen. De inwoners van Oss kunnen hierbij helpen, maar ook de gemeente zit niet stil. Oss wil maar liefst 8000 zonnepanelen plaatsen op de geluidswal A50 bij Herpen. Ook wil Oss zonnepanelen op verschillende parkeerplaatsen plaatsen.

Duurzaamheidslening

Om het plaatsen van zonnepanelen in Oss voor inwoners nog aantrekkelijker te maken, is er een duurzaamheidslening beschikbaar. Met deze lening kunnen inwoners tegen een voordelige rente geld lenen dat gebruikt kan worden voor duurzame aanpassingen aan hun woning, zoals het plaatsen van zonnepanelen. De lening bedraagt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,-.

Zonnepanelen op jouw dak in Oss

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Oss? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen.

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Oss kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Onze kernwaarden zijn ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van iedere stap in het proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Oss is een zeer geschikte stad voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is vaak veel ruimte om de zonnepanelen op een gunstige plek te plaatsen. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe de dakcheck! Je ziet dan gelijk hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. De dakcheck is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.