Zonnepanelen in Sittard-Geleen

Er worden steeds meer zonnepanelen in Sittard-Geleen geplaatst. Logisch, want met zonnepanelen op je dak help je niet alleen het milieu een handje maar ook je portemonnee. Dat zien steeds meer inwoners van Sittard-Geleen ook. Bovendien helpt de gemeente een handje door met verschillende projecten inwoners van Sittard-Geleen aan te moedigen om over te stappen op duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen.

Zonnepanelen in Sittard-Geleen

Dubbbel Duurzaam

Een voorbeeld van zo’n project in Sittard-Geleen is Dubbel Duurzaam. Dit is een project van Natuur en Milieufederatie Limburg in samenwerking met een aantal Limburgse gemeenten. Het doel van het project is het verduurzamen van woningen en levensloopbestendig maken. Het project biedt een energie- en zorgscan aan. Hieruit komt een rapportage waarin staat wat je kunt doen om je woning nog verder te verduurzamen. Ook is het via de website mogelijk een voordelige lening af te sluiten om duurzame projecten aan je huis te bekostigen.

Zonnepanelen in Sittard op andermans dak

Wil je zonnepanelen in Sittard-Geleen plaatsen, maar ben je niet in de gelegenheid deze op je eigen dak neer te leggen? Dan kun je zonnepanelen op andermans dak neerleggen. Dit is vooral interessant voor woningeigenaren in de monumentale binnenstad. Dit alles is geregeld via de postcoderoos regeling die in 2014 in leven werd gebracht. Inwoners kunnen samen investeren in het leggen van zonnepanelen op een groot, geschikt dat in de buurt. Zo omen er nog meer zonnepanelen in Sittard-Geleen.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Sittard-Geleen? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.141 zonuren in een jaar kun je in Sittard-Geleen heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Sittard-Geleen kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen koopt, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Het huren van zonnepanelen is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel geld op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent van iedere stap in het proces op de hoogte.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen in Sittard-Geleen.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Check of jouw dak in Sittard-Geleen geschikt is voor zonnepanelen met de gratis dakcheck. Daarmee zie binnen 10 seconden hoeveel zonnepanelen in Sittard-Geleen je kunt plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De dakcheck is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.