Zonnepanelen in Tilburg

Het thema ‘duurzaamheid’ wordt in veel gemeentes steeds belangrijker. Ook in Tilburg wordt hard aan de weg getimmerd naar een duurzamere stad. De gemeente probeert door middel van verschillende initiatieven de stad verder te verduurzamen. Een van de doelen van gemeente Tilburg is om meer zonnepanelen in Tilburg te plaatsen. Ook stimuleert de gemeente bedrijven en bewoners zoveel mogelijk energie te besparen. Daarnaast biedt de gemeente adviezen, subsidies en leningen om duurzame ontwikkelingen te stimuleren.

Veranderstroom plaatst zonnepanelen bij jou in Tilburg en adviseert je graag. Hieronder geven we je meer informatie over zonnepanelen in Tilburg. Ook kun je hier gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

zonnepanelen in Tilburg

Geschikte daken in Tilburg

Veel daken in Tilburg die geschikt zijn voor zonnepanelen worden nog niet benut. Daarom startte de gemeente in 2020 een project met als doel zoveel mogelijk zonnepanelen in Tilburg te plaatsen. Zonnepanelen moeten door middel van dit project ook beschikbaar worden voor mensen die het minder breed hebben. De gemeente stelt hiervoor 10 miljoen euro beschikbaar. Zo hoopt Tilburg een stapje dichter bij een energieneutrale stad te komen. 23 april 2021 zijn de eerste zonnepanelen vanuit het project ‘Zon op je dak Tilburg’ geplaatst.

Aan de slag met je huis

Om energiebesparing en opwekking van duurzame energie onder inwoners te stimuleren is de gemeente het project ‘Aan de slag met je huis’ gestart. Op de website kun je terecht voor onder andere energieadvies, informatie over zonnepanelen in Tilburg, isolatie en financiering. Je vindt hier onder andere meer informatie over de stimuleringslening. Dit is een aantrekkelijke lening die je kunt gebruiken voor het verduurzamen van je huis, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen.

Veranderstroom biedt de optie om zonnepanelen te huren of te kopen in termijnen. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag uit te geven.

Zonnepanelen op jouw dak

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Tilburg? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.146 zonuren in een jaar kun je in Tilburg heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Tilburg kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Zonnepanelen huren is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen in Tilburg van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Tilburg zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van het hele proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. Bovendien willen we je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Check je dak!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Vraag nu de offerte aan. Daarmee zie je gelijk seconden hoeveel zonnepanelen je kan plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden bij de dakcheck rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.