Zonnepanelen in Tilburg

Het thema ‘duurzaamheid’ wordt in veel gemeentes steeds belangrijker. Ook in Tilburg wordt hard aan de weg getimmerd naar een duurzamere stad. De gemeente probeert door middel van verschillende initiatieven de stad verder te verduurzamen. Een van de doelen van gemeente Tilburg is om meer zonnepanelen in Tilburg te plaatsen. Ook stimuleert de gemeente bedrijven en bewoners zoveel mogelijk energie te besparen. Daarnaast biedt de gemeente adviezen, subsidies en leningen om duurzame ontwikkelingen te stimuleren.

Veranderstroom plaatst zonnepanelen bij jou in Tilburg en adviseert je graag. Hieronder geven we je meer informatie over zonnepanelen in Tilburg. Ook kun je hier gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

zonnepanelen in Tilburg

Geschikte daken in Tilburg

Veel daken in Tilburg die geschikt zijn voor zonnepanelen worden nog niet benut. Daarom startte de gemeente in 2020 een project met als doel zoveel mogelijk zonnepanelen in Tilburg te plaatsen. Zonnepanelen moeten door middel van dit project ook beschikbaar worden voor mensen die het minder breed hebben. De gemeente stelt hiervoor 10 miljoen euro beschikbaar. Zo hoopt Tilburg een stapje dichter bij een energieneutrale stad te komen. 23 april 2021 zijn de eerste zonnepanelen vanuit het project ‘Zon op je dak Tilburg’ geplaatst.

Aan de slag met je huis

Om energiebesparing en opwekking van duurzame energie onder inwoners te stimuleren is de gemeente het project ‘Aan de slag met je huis’ gestart. Op de website kun je terecht voor onder andere energieadvies, informatie over zonnepanelen in Tilburg, isolatie en financiering. Je vindt hier onder andere meer informatie over de stimuleringslening. Dit is een aantrekkelijke lening die je kunt gebruiken voor het verduurzamen van je huis, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen.

Veranderstroom biedt de optie om zonnepanelen te huren of te kopen in termijnen. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag uit te geven.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen zonder poespas via Veranderstroom in 4 eenvoudige stappen

Het aanschaffen van zonnepanelen bij Veranderstroom gaat via de volgende 4 stappen:

  1. Wanneer je een offerte aanvraagt, gaan we aan de slag met een advies op maat. Wij checken eerst op afstand of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarna bellen wij je om je wensen en jouw situatie te bespreken. Vervolgens helpen we je kiezen uit het type paneel: Glas-Glas of Glas-Folie. Wanneer je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast.
  2. Na jouw akkoord gaan wij voor je aan de slag. We maken een legplan speciaal voor jouw dak en er komt een zonnepanelen installateur uit jouw regio bij je langs om te controleren of alles in orde is voor de installatie. De zonnepanelen installateur checkt je dak en de meterkast. Ook bepaalt hij samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels moeten lopen. Zo komen we tijdens de installatie niet voor verassingen te staan.
  3. Als alles in orde is komen we de zonnepanelen bij je installeren. Vervolgens regelen we kosteloos de btw-teruggave voor je. En geven we je in de app inzicht in wat jij dagelijks precies bespaart.
  4. Zie je op tegen gedoe? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen een dag klaar, en kabels worden altijd op de meest esthetische manier weggewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van je lage energierekening.
Onderhoud zonnepanelen

Typen zonnepanelen

Wij leveren exclusief de zonnepanelen van Belinus. Belinus all-in-one-garantie is de enige garantie voor zonne-energie voor thuisgebruik met een uitgebreide dekking van 30 jaar voor de levering van nieuwe en oude onderdelen én voor de installatiekosten. Hierdoor heb je 30 jaar lang geen extra kosten.

Veranderstroom levert panelen van Belinus:

M7 Ultra Black Glas-Glas 400WP  (type Glas-Glas)
Glas-Glas zonnepanelen zijn wat duurder dan de Glas-Folie zonnepanelen, maar zijn kwalitatief dan ook net wat beter. Zo beschikt het Glas-Glas zonnepaneel over Bi-Ficial Technologie waardoor het gebruikmaakt van gereflecteerd licht. Dit zorgt voor nog eens 10-30% meer energieopwekking.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.