Zonnepanelen in Velsen

De gemeente Velsen timmert hard aan de weg om een klimaatneutrale gemeente te worden. Velsen wil voorlopen op de energietransitie. De gemeente zet daarvoor in op het plaatsen van windturbines en zonnepanelen in Velsen. Om ervoor te zorgen dat het aantal zonnepanelen in Velsen toeneemt, startte de gemeente verschillende initiatieven, zoals het plaatsen van zonnepanelen op gemeentelijke daken en een zonnepanelenactie voor de inwoners van de gemeente.

Veranderstroom geeft je advies en plaatst zonnepanelen bij jou op je dak. Hieronder vertellen we je alles over zonnepanelen in Velsen. Heb je nog vragen? Bel gerust! Of vraag geheel vrijblijvend de offerte aan.

zonnepanelen in Velsen

Velsen in cijfers

Zonnepanelen worden steeds populairder. Het aantal zonnepanelen in Velsen is de afgelopen paar jaar enorm toegenomen. In 2018 waren er 1.567 zonnepaneelinstallatie op woningen in Velsen te vinden. In 2020 was waren dat er 3.139. Het aantal zonnepanelen in Velsen is in 2 jaar dus bijna verdubbeld. Het aantal daken met zonnepanelen in Velsen blijft groeien. Is jouw dak de volgende?

Vergunning nodig voor zonnepanelen in Velsen?

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Velsen. Een uitzondering geldt voor straten waar een beschermd stadsgezicht geldt. Het gaat om de volgende straten: Kerkplein, Zuiderdorpstraat, Hoofdbuurtstraat, Torenstraat, Oosterpad of Kerkesingel. Wanneer je in deze straten woont, kun je nog steeds zonnepanelen op je dak plaatsen, maar hier moet je wel even een vergunning voor aanvragen bij de gemeente.

Zonnepanelen op jouw dak in Velsen

Wil jij ook zonnepanelen op jouw dak in Velsen? Veranderstroom wil zonnepanelen voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd flink geld besparen. Met 1.166 zonuren in een jaar kun je in Velsen heel wat stroom opwekken vanaf jouw dak. Daarmee wordt je energierekening een heel stuk lager!

Bij Veranderstroom kun je zonnepanelen in Velsen kopen of huren. Beide opties zorgen voor rendement, maar wanneer je zonnepanelen kunt kopen, is dat de meest voordelige optie. Binnen een paar jaar verdien je je investering terug en wek je gratis energie op. Bovendien helpt Veranderstroom je gratis met de aanvraag van je btw-teruggave. Zo krijg je ook nog eens 21% van je aanschafprijs terug.

Zonnepanelen huren is ook een goede optie. Voor een vast bedrag per maand huur je zonnepanelen van Veranderstroom. Zo hoef je niet te investeren, maar bespaar je wel op je energierekening. De huurprijs staat bij Veranderstroom vast, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Zonnepanelen van Veranderstroom

Bij Veranderstroom willen we dat iedereen in Nederland zonnepanelen op zijn of haar dak kan plaatsen. Daarom zijn onze kernwaarden ‘transparant’, ‘eenvoudig’ en ‘betaalbaar’. We maken de aanschaf van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk. We komen niet met ingewikkelde verhalen of eindeloos lange offertes. Je weet bij ons waar je aan toe bent en bent op de hoogte van het hele proces.

Omdat we willen dat iedereen kan verduurzamen, houden we onze zonnepanelen betaalbaar. Dit doen we door te kiezen voor lage en vaste marges. Bovendien geven we niet onnodig veel geld uit aan grote verkoopteams of overdreven marketingstunts en kopen we onze zonnepanelen groots in. Kortingen die we krijgen van leveranciers rekenen we door aan jou. Zo zorgen wij voor een lage prijs en een hoog rendement voor jouw zonnepanelen.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. Bovendien willen we je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook gewoon heel goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Vraag een offerte aan!

Ook geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dat kan! Vraag een offerte aan. Daarmee zie je gelijk hoeveel zonnepanelen je op jouw dak kan plaatsen, wat je prijs is en wat je gaat besparen met je zonnepanelen. We houden hierbij rekening met verschillende factoren, zoals de ligging van je dak, de locatie in Nederland en de hellingshoek. De offerteaanvraag is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Bel ons of vraag gelijk een offerte aan via onderstaande knop.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Website door: online marketingbureau Aanpoters

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.