Zonnepanelen in Venlo

Ook het Limburgse Venlo heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er zijn dan ook steeds meer zonnepanelen in Venlo te vinden. Al ruim 6.000 koopwoningen in Venlo hebben zonnepanelen op het dak liggen. De gemeente Venlo wil dat vanaf 2050 alle woningen in Venlo van het aardgas zijn afgesloten en duurzaam worden verwarmd. Om dit doel te bereiken moedigt de gemeente inwoners, bedrijven en organisaties aan om over te stappen op duurzame bronnen van energie, zoals wind- en zonne-energie.

zonnepanelen in Venlo

Morgen in Venlo

Morgen in Venlo is een initiatief van de gemeente Venlo om samen met burgers, bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen te werken aan een duurzame toekomst voor de stad. Morgen in Venlo biedt informatie over het opwekken van nieuwe energie en concrete stappen die inwoners kunnen zetten om hun steentje bij te dragen. Ook is er informatie te vinden over het plaatsen van zonnepanelen in Venlo.

Financiering zonnepanelen in Venlo

Helaas zijn er geen subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen in Venlo. Wel kun je gebruik maken van verschillende leningen om het verduurzamen van je woning te financieren, zoals de Persoonlijke Stimulieringsregeling Duurzaam Thuis. Hiermee kun je tegen een voordelige rente geld lenen om duurzame aanpassingen aan je huis te doen. Zo is het plaatsen van zonnepanelen voor iedereen mogelijk.

Verduurzamen en besparen: win-win!

Het plaatsen van zonnepanelen in Venlo heeft meerdere voordelen. Ten eerste help je de planeet een handje. Dat alleen al is natuurlijk een goede reden om zonnepanelen aan te schaffen of te huren, maar ook je portemonnee wordt blij van deze investering. Venlo had vorig jaar maar liefst 1.562 zonuren. En de zon hoeft niet eens volop te schijn voor zonnepanelen om energie op te wekken. Er kan in Venlo dus flink wat zonne-energie worden opgewekt, waardoor je veel geld kunt besparen op je energierekening.

Veranderstroom wil het gebruik van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kun je bij Veranderstroom zonnepanelen in Venlo kopen of huren. Kopen is de optie die het meeste rendement oplevert, maar hiervoor is wel een investering nodig. Ben je niet in de positie in één keer een groot bedrag uit te geven of gebruik je je spaargeld liever voor andere dingen? Dan kun je ook zonnepanelen huren bij Veranderstroom voor een vaste prijs per maand. De huurprijs is eigenlijk altijd lager dan de opbrengst van de zonnepanelen, dus ook met deze optie hou je geld over.

Wil je toch liever dat de zonnepanelen echt van jou zijn, maar ben je niet in de positie om te investeren? Dan is de voordelige energiebespaarlening misschien iets voor jou.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Waarom Veranderstroom?

Veranderstroom benadert de markt van zonnepanelen net even anders. We willen dat iedereen in Venlo de mogelijkheid heeft om zijn of haar woning te verduurzamen en tegelijkertijd geld te besparen. Wij vinden dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom houden we het graag eenvoudig. Geen ingewikkelde technische verhalen of lange offertes.

Bovendien willen we dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar zijn. We zorgen voor scherpe prijzen door het rekenen van een scherpe winstmarge en met vaste installatiemarges te werken. Daarnaast geven we kortingen van onze leveranciers door aan jou.

Tot slot vinden we transparantie belangrijk. Je bij ons altijd wie je aan de lijn krijgt en we zijn altijd eerlijk en transparant over onze werkwijze en het installatieproces.

Onderhoud zonnepanelen

Is jouw dak geschikt?

Woon je in Venlo en ben je benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan de online dakcheck! Zo ontdek je meteen of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en, niet geheel onbelangrijk, hoeveel geld je bespaart door het plaatsen van zonnepanelen.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.