Zonnepanelen in Zaanstad

Veel elektriciteit komt nu van olie, steenkool of aardgas. De energiebronnen raken op en vervuilen de omgeving. Niet echt duurzaam dus. Daarom wil de gemeente Zaanstad overstappen op duurzamere energiebronnen. Meer zonnepanelen in Zaanstad dus! Zaanstad probeert inwoners, bedrijven en organisaties te stimuleren energie te besparen en meer duurzame energie op te wekken. Dit kan onder andere door het gebruik van een warmtepomp, het plaatsen van zonnepanelen of door beter te isoleren.

Wil jij ook overstappen op duurzame energie en tegelijkertijd geld besparen? Veranderstroom geeft advies en plaatst zonnepanelen in Zaanstad. We vertellen je hieronder meer over zonnepanelen in Zaanstad. Als je genoeg weet kun je een offerte aanvragen.

zonnepanelen in Zaanstad

Zaanstad in cijfers

De gemeente Zaanstad wil in 2040 energieneutraal zijn. Om dit doel te bereiken moeten er een aantal dingen gebeuren. Zo moeten er minimaal 60 woningen van het aardgas af en moeten minimaal 32 woningen beter geïsoleerd worden. Ook moeten er 916 zonnepanelen in Zaanstad worden geplaatst om het klimaatdoel te bereiken.

Een aantal organisaties zetten zich al hard in voor aan duurzaam Zaanstad. Zorgcentrum Pennemes heeft 500 zonnepanelen op het dak, een groen dakterras en een luchtzuiverend binnenbos. SAENZ heeft op bedrijventerrein Noorderveld­ Molletjesveer een grootzonnedak gerealiseerd. Er zijn daar in 2018 maar liefst 15.000 zonnepanelen geplaatst.

Vergunning nodig?

Het is belangrijk om voor het plaatsen van zonnepanelen in Zaandstad te checken of je een vergunning nodig hebt. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Wanneer zonnepanelen van buitenaf zichtbaar zijn gelden er bepaalde regels voor de plaatsing. Wanneer hieraan wordt voldaan, mogen de zonnepanelen vergunningsvrij worden geplaatst.

Zonnepanelen in Zaanstad zonder te investeren

Het plaatsen van zonnepanelen in Zaanstad heeft vele voordelen. Ten eerste help je de planeet een handje. Dat alleen al is natuurlijk een goede reden om zonnepanelen aan te schaffen of te huren, maar ook je portemonnee wordt blij van deze investering. Zaanstad had vorig jaar maar liefst 1.125 zonuren. En de zon hoeft niet eens volop te schijnen voor de zonnepanelen om energie op te wekken. Er kan in Zaanstad dus flink wat zonne-energie worden opgewekt, waardoor je veel geld kunt besparen op je energierekening.

Veranderstroom wil het gebruik van zonnepanelen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kun je bij Veranderstroom zonnepanelen in Zaanstad kopen of huren. Kopen is de optie die het meeste rendement oplevert, maar hiervoor is wel een investering nodig. Ben je niet in de positie in één keer een groot bedrag uit te geven of gebruik je je spaargeld liever voor andere dingen? Dan kun je ook zonnepanelen huren bij Veranderstroom voor een vaste prijs per maand. De huurprijs is eigenlijk altijd lager dan de opbrengst van de zonnepanelen, dus ook met deze optie hou je geld over.

Wil je toch liever dat de zonnepanelen echt van jou zijn, maar ben je niet in de positie om te investeren? Dan is de energiebespaarlening misschien iets voor jou.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Waarom Veranderstroom?

Veranderstroom benadert de markt van zonnepanelen net even anders. We willen dat iedereen in Zaanstad de mogelijkheid heeft om zijn of haar woning te verduurzamen en tegelijkertijd geld te besparen. Wij vinden dat de aanschaf en installatie van zonnepanelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. We houden het graag eenvoudig. Geen ingewikkelde technische verhalen of lange offertes.

Bovendien willen we dat zonnepanelen voor iedereen betaalbaar zijn. We zorgen voor scherpe prijzen door het rekenen van een scherpe winstmarge en met vaste installatiemarges te werken. Daarnaast geven we kortingen van onze leveranciers door aan jou.

Tot slot vinden we transparantie belangrijk. Je weet bij ons altijd met wie je te maken hebt. Wij zijn altijd eerlijk en open over onze werkwijze en het installatieproces.

Onderhoud zonnepanelen

Is jouw dak geschikt?

Woon je in Zaanstad en ben je benieuwd of jouw dak één van de vele daken is waarop zonnepanelen geplaatst kunnen worden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan! Zo ontdek je meteen of je dak geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en, niet geheel onbelangrijk, hoeveel geld je bespaart door het plaatsen van zonnepanelen.

Bel ons op 0758902222 of klik op de knop hieronder.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.