Zonnepalen in Zoetermeer

Hopelijk zien we binnenkort veel meer zonnepanelen in Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer werkt namelijk hard aan een duurzamere samenleving. Zij willen in 2040 klimaatneutraal zijn, maar het liefst nog veel eerder! Om dit doel te bereiken, zetten zij onder andere in op duurzame woningbouw, verkeer en vervoer, afval en circulaire economie en duurzame energieopwekking. De gemeente Zoetermeer wil niet langer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Zonnepanelen en warmtepompen zijn volgens de gemeente daarvoor het meest kansrijk.

zonnepanelen in Zoetermeer

Duurzaam & Groen Zoetermeer

Om de klimaatdoelstellingen te bereiken, komt Zoetermeer met het programma Duurzaam & Groen Zoetermeer. Het plan geeft inzicht in wat je gemeente doet om de energietransitie soepel te laten verlopen. Ook geeft het plan informatie over hoe burgers zelf hun steentje bij kunnen dragen. Onderdeel van het plan is het stimuleren van inwoners en bedrijven om over te stappen op duurzame vormen van energie. Zonnepanelen in Zoetermeer moeten vanzelfsprekender worden.

Subsidies

Er zijn helaas geen subsidies beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer. Via het platform ‘Zoetermeer plezier met energie besparen’ worden wel tips gegeven over hoe je energiezuiniger kunt leven en dus geld kunt besparen op je energierekening. Bovendien kun je gebruik maken van de nationale Energiebespaarlening. Met deze lening kun je, als woningeigenaar, tot 25.000 euro lenen tegen een voordelige rente. Het geld moet gebruikt worden voor duurzame maatregelen een je woning.

Kopen of huren?

Wanneer je kiest voor zonnepanelen in Zoetermeer als bron van duurzame energie voor je huishouden heb je verschillende opties. Je kunt zonnepanelen kopen, maar je kunt ze ook huren. Wanneer je in de financiële positie bent om zonnepanelen te kunnen kopen, is dit de meest rendabele optie. De kosten zijn eenmalig, maar je blijft maandelijks geld en energie besparen.

Het nadeel van zonnepanelen kopen is dat het een flinke uitgave is. Wij snappen dat niet iedereen dit ziet zitten. Daarom kun je bij ons voor een vast bedrag per maand ook zonnepanelen huren. Zo hoef je geen geld te lenen, kun je je spaargeld voor andere dingen gebruiken en bespaar je toch iedere maand geld.

Hierom kiezen mensen voor Zonnepanelen van Veranderstroom

Eenvoudig

Geen technische verhalen of lange offertes maar een gemakkelijk proces.

Betaalbaar

Het verduurzamen van je huis is voor iedereen mogelijk met onze betaalbare prijzen.

Transparant

Wij verschuilen ons niet achter moeilijke termen maar zijn transparant in wat we doen.

Veranderstroom: betaalbaar, transparant en eerlijk

Bij veranderstroom benaderen we de markt van zonnepanelen net even anders. Wij vinden dat duurzame energie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn. Dit doen wij door het rekenen van scherpe winstmarges op onze panelen. Wij kopen groot in en geven kortingen van leveranciers door aan jou. Daarnaast maken we geen gebruik van grote verkoopteams of marketingstunts. Zo garanderen we jou de beste prijs voor onze panelen.

Bovendien houden we het aanschafproces graag eenvoudig en transparant. We komen niet met ingewikkelde verhalen en offertes, maar zijn open en eerlijk over wat we doen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig als het om je huis en je geld gaat.

Daarnaast krijg je bij ons 12 jaar garantie op je zonnepanelen. Wij hebben namelijk vertrouwen in de producten die we leveren. We willen je niet opzadelen met zonnepanelen die na een jaar kapot zijn. Naast dat onze zonnepanelen betaalbaar zijn, moeten ze natuurlijk ook goed werken.

Onderhoud zonnepanelen

Ook zonnepanelen in Zoetermeer? Check je dak!

Wil jij ook zoveel besparen? Veranderstroom helpt je graag. Check met onze online dakcheck of jouw dak in Zoetermeer geschikt is voor zonnepanelen. Je ziet dan meteen hoeveel zonnepanelen er naar verwachting op je dak geplaatst kunnen worden, wat je prijs is en hoeveel geld je hiermee kunt besparen. De dakcheck is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer je kiest voor onze zonnepanelen komt er altijd nog een installateur langs om je dak te dubbelchecken. Zo komen we niet voor verassingen te staan tijdens de installatie.

Klaar om geld te besparen met zonnepanelen?

Waar wacht je nog op? Doe de dakcheck en we laten je meteen onze scherpe prijzen zien. 

Dit vinden klanten

Slim besparen met zonnepanelen.

Snel en gratis een offerte op maat

Dit hebben we nodig om te kijken of er panelen op je dak kunnen.

Waar kan de offerte naartoe?

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en gebruiken deze alleen om een offerte op maat te maken. Gratis & vrijblijvend.